Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  


AgriculturaAsigurariComertConfectiiContabilitateContracteEconomie
TransporturiTurismZootehnie

Navigatie

Depozitarea combustibilului in tancuri

Navigatie

+ Font mai mare | - Font mai micDepozitarea combustibilului in tancuri


Incalzirea combustibilului in tancuri. Operatia de preparare a combustibilului greu presupune incalzirea acestuia si separarea impuritatilor solide, precum si a apei din combustibil.
Incalzirea combustibilului greu este necesara pentru micsorarea vascozitatii, astfel incat sa fie posibila vehicularea comoda a acestuia prin elementele componente ale instalatiilor de separare si alimentare a motorului, precum si pentru separarea si pulverizarea fina a combustibilului greu in camera de ardere. Incalzirea combustibilului greu se realizeaza atat in rezervoare, cu ajutorul unor schimbatoare de caldura, cat si in incalzitoare speciale, montate pe traseul de vehiculare a combustibilului catre echipamentul de injectie. De asemenea, conductele de legatura, precum si conductele de injectie sunt incalzite si izolate termic.
Temperatura la care trebuie sa fie incalzit un combustibil greu, pentru atingerea vascozitatii precise la intrarea in pompa de injectie (1014 cSt pentru motoarele in patru timpi si 1317 cSt pentru motoarele in doi timpi), este dependenta de calitatea combustibilului (de exemplu, un combustibil cu vascozitatea de 1500 sec.Red.1/100sF trebuie incalzit la minimum 107sC pentru a fi injectat intr-un M.A.C. in doi timpi)
Temperatura de incalzire a combustibilului greu pentru transferul in instalatiile de separare si alimentare a motorului este impusa de vascozitatea admisibila la accesul in pompele de transfer (de circulatie, de alimentare). Pentru exemplul considerat se constata ca in cazul combustibilului cu vascozitate de 1500 sec.Red 1, pompa de alimentare este eficienta inca de la temperatura de 23sC, pe cand in cazul unui combustibilului cu vascozitate de 6000 sec.Red 1, pompa de alimentare poate functiona daca combustibilul se incalzeste la cel putin 45sC.
Politica de confidentialitateDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 140
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2023 . All rights reserved