Scrigroup - Documente si articole

     

HomeDocumenteUploadResurseAlte limbi doc
AccessAdobe photoshopAlgoritmiAutocadBaze de dateC
C sharpCalculatoareCorel drawDot netExcelFox pro
FrontpageHardwareHtmlInternetJavaLinux
MatlabMs dosPascalPhpPower pointRetele calculatoare
SqlTutorialsWebdesignWindowsWordXml

World Wide Web

calculatoare+ Font mai mare | - Font mai micWorld Wide WebWWW se bazeaza pe o tehnologie denumita hypertext, cea mai mare parte a cercetarilor fiind facuta la CERN - Laboratorul European pentru Particule Fizice. El a fost conceput in incercarea de organizare a tuturor informatiilor de pe Internet si in speranta usurarii navigarii de la un document la altul.

Internet-ul ofera o multime de servicii, cele mai raspandite fiind conectarea la distanta (telnet), transferul fisierelor (ftp), posta electronica, stirile in retea si multe altele. La ora actuala serviciul cu impactul cel mai mare pe Internet este insa, fara indoiala, WorldWideWeb-ul.

Acesta, la randul lui, cuprinde tot felul de aplicatii ce pornesc de la simple animatii cuprinse in paginile gazda, pana la avansate applet-uri Java sau plugin-uri ale navigatorelor ce permit operatii mult mai complexe (ca de exemplu, urmarirea unui post de televiziune).Politica de confidentialitate | Termeni si conditii de utilizareDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 1563
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2024 . All rights reserved