Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  


AccessAdobe photoshopAlgoritmiAutocadBaze de dateCC sharp
CalculatoareCorel drawDot netExcelFox proFrontpageHardware
HtmlInternetJavaLinuxMatlabMs dosPascal
PhpPower pointRetele calculatoareSqlTutorialsWebdesignWindows
WordXml


4 pasi simpli ca sa instalezi ''StrongDc++ 2.03 gata configurat si simplu de instalat''

retele calculatoare

+ Font mai mare | - Font mai mic4 pasi simpli ca sa instalezi ''StrongDc++ 2.03 gata configurat si simplu de instalat''

1. Dezarhiveaza arhiva ''StrongDc++ 2.03 gata configurat si simplu de instalat.rar'' acolo unde doresti. Spre exemplu “C:Program Files” dar merge oriunde.

2. Deschizi “StrongDC.exe” (sau poti sa dai right click pe el si dai “Send to->Desktop” si iti faci un shortcut pe desktop) se deschide programul si iti apare o fereastra de forma:
In momentul respectiv la Nick e gol si completezi ca in poza. Ex: [RO][B][CZone]Mihai, [RO][IS][Astral]Florin, [RO][Al][RDS]AndreiPopescu. Pe multe huburi e obligatoriu sa ai nickul de forma [Tara][Oras][ProviderulDeInternet]Nick iar RO si orasul sa fie cu litere mari.

3. La Download pui folderul unde vrei sa-ti downloadeze fisierele copiate. E bine ca cele doua foldere de la “Default download” si “Unfinished downloads” sa se afle pe aceiasi partitie. In exemplu din poza partitia este D: . Poti pune tu alta partitie eventual unde ai mai mult spatiu liber si de preferat sa NU fie C: ca sa nu iti ingreunezi sistemul.4. Ultimul pas presupune sa dai sharing la ceva ca sa poti intra pe huburi. Nu uita unele huburi au limitele minime si de 30GB. Deci daca vrei sa iei trebuie sa si dai. Sistemul e simplu. In sectiunea Sharing ai in dreapta un tree in care bifezi ce vrei sa sharezi cu altii. Spre exemplu in poza de mai jos altii pot copia de la mine ce am in folderele GAMES si My Movies. Dupa ce bifezi un folder iti apare o fereastra in care iti sugereaza un nume cu care sa apara folderul in share si implicit e numele lui dar il poti schimba. Dai Ok dupa care in urmatoarea fereastra dai “Run in Background” ca sa nu astepti pana face hash-ul si sa sharezi mai repede (hash-ul se face in continuare). Dupa ce ai terminat de bifat tot ce vrei sa dai share dai OK din dreapta jos.

Huburile cele mai importante din Romania si din afara sunt deja adaugate la Favorites. Nu le-ai vazut de prima data pentru ca nu aveai pus Nick-ul. Atunci cand se incarca in functie de calculator s-ar putea sa stea si 30s sau chiar mai mult daca ai un calc f slab. Oricum prima data merge mai greu pentru ca dureaza sa faca hash-ul la ce ai dat share. In functie de cat de mult ai dat poate sa dureze si o ora sa faca hash-ul dar programul se poate folosi in tot acest timp. Daca se incarca mai greu de fiecare data cand intri in el mergi la favorites si mai debifeaza din huburi si incepi cu cele straine pt ca deobicei acestea au mai multi useri si se incarca mai greu. Repet asta doar daca stai cam 1-2 minute pana intra in program daca nu e totul ok.

Asta e tot.


Politica de confidentialitateDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 738
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2022 . All rights reserved

Distribuie URL

Adauga cod HTML in site