Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  


AccessAdobe photoshopAlgoritmiAutocadBaze de dateCC sharp
CalculatoareCorel drawDot netExcelFox proFrontpageHardware
HtmlInternetJavaLinuxMatlabMs dosPascal
PhpPower pointRetele calculatoareSqlTutorialsWebdesignWindows
WordXml


Despre inserarea unei foi de calcul sau a unei diagrame Microsoft Excel in documentul Word

word

+ Font mai mare | - Font mai micDespre inserarea unei foi de calcul sau a unei diagrame Microsoft Excel in documentul Word

Word ofera o serie de modalitati de inserare a datelor din Microsoft Excel in documente Word. De exemplu, copiati si lipiti cu usurinta o foaie de calcul sau o diagrama. De asemenea, inserati foaia de calcul sau diagrama ca obiect legat sau ca obiect incorporat. Principalele diferente dintre legare si incorporare constau in locul unde sunt stocate datele si cum sunt acestea actualizate dupa amplasarea lor in document:Foi de calcul legate   Foile de calcul sau diagramele legate apar in document, dar informatiile lor sunt stocate in registrul de lucru din Excel. De fiecare data cand editati date in Excel, Word actualizeaza automat foile de calcul si diagramele in document. Legarea este utila cand doriti sa includeti informatii care se intretin independent, cum ar fi datele colectate de la un alt departament, si cand doriti ca aceste date sa fie actualizate in Word. Intrucat datele legate sunt stocate intr-o alta locatie, legarea contribuie la reducerea dimensiunii documentului Word. Cum se creeaza un obiect legat dintr-o foaie de calcul sau dintr-o diagrama Microsoft Excel existenta.

Foi de calcul incorporate   Foile de calcul sau diagramele incorporate stocheaza direct informatiile in documentul Word. Este posibila crearea unui obiect incorporat dintr-o foaie de lucru sau dintr-o diagrama Microsoft Excel existenta sau crearea unei foi de calcul sau a unei diagrame Microsoft Excel. Pentru a crea un obiect incorporat, faceti dublu clic pe obiect pentru a porni Excel, faceti modificarile si reveniti in Word. Fie incorporati o foaie de calcul sau o diagrama existenta, fie porniti de la zero si incorporati o foaie de calcul sau o diagrama noua, necompletata. Intrucat informatiile sunt continute complet in documentul Word, incorporarea este utila cand doriti sa distribuiti o versiune interactiva a documentului catre persoane care nu au acces la foi de calcul sau diagrame intretinute

Crearea unui obiect legat dintr-o foaie de lucru sau dintr-o diagrama Microsoft Excel existenta

 1. Deschideti atat documentul Word cat si registrul de lucru Microsoft Excel care contine datele cu care doriti sa creati un obiect legat.
 2. Treceti in Microsoft Excel si apoi selectati intreaga foaie de lucru, celulele dintr-o zona, sau diagrama pe care o doriti.
 3. Faceti clic pe Copiere .
 4. Treceti in documentul Word si apoi faceti clic unde doriti sa inserati obiectul legat.
 5. Din meniul Editare, faceti clic pe Lipire speciala.
 6. Faceti clic pe Lipire cu legatura.
 7. Din caseta Ca, faceti clic pe optiunea pe care o doriti.

Daca nu sunteti sigur pe care sa o alegeti, faceti clic pe o optiune si cititi descrierea din caseta Rezultat.

 1. Pentru a afisa foaia de lucru sau diagrama legata ca pictograma, marcati caseta de selectare Afisare ca pictograma.

Sfat   Daca legati o zona de celule iar ulterior veti dori sa inserati randuri sau coloane suplimentare de date, numiti mai intai zona in Microsoft Excel. Apoi copiati zona si lipiti legatura in Word. Daca adaugati mai multe date zonei din Microsoft Excel, puteti redefini numele zonei pentru a include celule suplimentare. Word adauga automat noile date la urmatoarea actualizare a legaturii.

Crearea unui obiect incorporat dintr-o foaie de lucru sau dintr-o diagrama Microsoft Excel existenta

 1. Deschideti atat documentul Word cat si registrul de lucru Microsoft Excel care contine datele cu care doriti sa creati un obiect incorporat.
 2. Treceti in Microsoft Excel si apoi selectati intreaga foaie de lucru, celulele dintr-o zona, sau diagrama pe care o doriti.
 3. Faceti clic pe Copiere .
 4. Treceti in documentul Word si apoi faceti clic unde doriti sa inserati obiectul incorporat.
 5. Din meniul Editare, faceti clic pe Lipire speciala.
 6. Faceti clic pe Lipire.
 7. In caseta Ca, faceti clic pe Obiect foaie de lucru Microsoft Excel sau pe Obiect diagrama Microsoft Excel.
 8. Pentru a afisa foaia de lucru sau diagrama incorporata ca pictograma, marcati caseta de selectare Afisare ca pictograma.

Nota • Pentru a crea rapid un obiect incorporat dintr-o intreaga foaie de lucru, faceti clic pe Obiect din meniul Inserare si apoi faceti clic pe fila Creare din fisier. In caseta Nume fisier, tastati numele registrului de lucru din care doriti sa creati un obiect incorporat, sau faceti clic pe Rasfoire pentru a selecta un nume de fisier din lista. Goliti caseta de selectare Legare la fisier. Daca doriti, selectati sau goliti caseta de selectare Afisare ca pictograma.
 • Fie ca utilizati comanda Lipire speciala, fie ca utilizati comanda Inserare obiect pentru a crea un obiect Microsoft Excel incorporat, Word insereaza de fapt in document intregul registru de lucru. (Daca utilizati comanda Lipire speciala, obiectul incorporat afiseaza doar datele selectate din foaia de lucru; daca utilizati comanda Inserare obiect, obiectul incorporat afiseaza prima pagina din registrul de lucru.) In ambele cazuri, la un moment dat, puteti afisa numai o foaie de lucru in registrul de lucru. Pentru a afisa alta foaie de lucru, faceti dublu clic pe obiectul incorporat si apoi faceti clic pe o alta foaie de lucru

Crearea unei foi de lucru sau unei diagrame Microsoft Excel incorporate

 1. In documentul Word, faceti clic unde doriti sa inserati un nou obiect incorporat pentru o foaie de lucru sau o diagrama.
 2. Din meniul Inserare, faceti clic pe Obiect si apoi faceti clic pe fila Creare.
 3. In caseta Tip obiect, faceti clic pe Foaie de lucru Microsoft Excel sau pe Diagrama Microsoft Excel.
 4. Pentru a afisa foaia de lucru sau diagrama incorporata ca pictograma, marcati caseta de selectare Afisare ca pictograma.
 5. Faceti clic pe OK.
 6. Creati foaia de lucru sau diagrama.

Pentru Ajutor despre lucrul in Microsoft Excel, faceti clic pe Ajutor Microsoft Excel din meniul Ajutor.

Nota   Cand creati un obiect incorporat Microsoft Excel, in document este inserat un intreg registru de lucru - cu toate acestea la un moment dat puteti afisa numai o foaie de lucru. Pentru afisa o alta foaie de lucru, faceti dublu clic pe obiectul incorporat si apoi faceti clic pe o alta foaie de lucru.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii de utilizareDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 1538
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2024 . All rights reserved