Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  


AccessAdobe photoshopAlgoritmiAutocadBaze de dateCC sharp
CalculatoareCorel drawDot netExcelFox proFrontpageHardware
HtmlInternetJavaLinuxMatlabMs dosPascal
PhpPower pointRetele calculatoareSqlTutorialsWebdesignWindows
WordXml


Lucrarile cotidiene facute repede si usor

word

+ Font mai mare | - Font mai micDOCUMENTE SIMILARE

Trimite pe Messenger
EDITAREA TEXTELOR: Utilizarea aplicatiei Word
Template (fisiere sablon)
Lucrul cu tabele in MS Word
Documente Template
CREAREA, APLICAREA SI EDITAREA MACROCOMENZILOR
EFECTUAREA DE CALCULE IN INTERIORUL TABELELOR
INTRODUCEREA FIGURILOR
Moduri de vizualizare a documentului curent
Editarea si procesarea unei lucrari
Formatari


Lucrarile cotidiene facute repede si usor

In locul verificarii ortografice la comanda a intregului document, lasati ca Word sa semnaleze greselile in timpul editarii, cu ajutorul optiunii Verificare ortografica si gramaticala automata. Puteti face apoi corecturile cand doriti, folosind caseta cu modificarile sugerate de program. Pentru detalii, cautati Verificare ortografica si gramaticala automata in indexul interactiv din Word.
Puteti mari viteza de editare a textelor cu facilitatea Autocorectie, care permite ca Word sa corecteze in mod automat greseli uzuale de ortografie sau de folosire a majusculelor. Aceasta facilitate memoreaza, pe masura ce tastati, preferintele de ortografiere ale utilizatorului, de folosire a majusculelor etc. si poate, de asemenea, insera simboluri speciale la apasarea unor taste de comenzi rapide. Pentru detalii se poate apela Autocorectie in indexul interactiv de ajutor din Word.

Word poate crea in mod atomat borduri si liste cu marcatori in timpul editarii. Pentru detalii, vezi AutoFormatare in indexul interactiv din Word.

Cu o simpla miscare a mouse-ului, puteti comuta rapid intre selectia unui cuvant si selectia unei litere, folosind optiunea Autoselectie in indexul interactiv din Word.

Adaugati cu un singur clic adrese la fax-uri, scrisori, memorii, folosind facilitatea Address Book (Agenda). Pentru detalii, butonul Insert Address (Insereaza adresa).

Se pot crea rapid rezumate, scrisori si rapoarte cu aspect profesional, folosind noile sabloane proiectate si livrate cu Word. Acestea asigura documentelor aspectul vizual, stiluri pentru titluri si alte elemente astfel ca nu mai ramane decat de inlocuit textul sablonului cu cel dorit.Microsoft Word sugereaza cai mai bune de lucru cu ajutorul optiunii Consilier (Wizard) care, pe masura ce utilizatorul lucreaza, sugereaza modalitati mai rapide si mai usoare de rezolvare a problememor ce se pot ivi.

Se pot inlocui cuvinte si toate variantele lor cu ajutorul comenzilor imbunatatite Gasire (Find) si Inlocuire (Replace).

Comunicatie cu stil prin posta electronica

Cu Word se pot edita mesaje pentru posta electronica si se pot stabili si formate.

Cu butonul Evidentiere (Highlight), se atrage atentia asupra comentariilor care se fac la revizuirea documentelor si asupra raspunsurilor pe care le includeti in mesajele de posta electronica. Pentru detalii, cautati Highlighter pen (toc de evidentiere) in indexul interactiv din Word.


Politica de confidentialitateDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 592
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2021 . All rights reserved

Distribuie URL

Adauga cod HTML in site