Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  


ArhitecturaAutoCasa gradinaConstructiiInstalatiiPomiculturaSilvicultura


Pregatirea de plecare: Oglinzile, Centura de siguranta, Usile

Auto

+ Font mai mare | - Font mai micPregatirea de plecare

Scaunul: reglati pozitia scaunului in asa fel incat sa va ofere un comfort maxim. Nu stati prea aproape de volan deoarece marginea inferioara a lui va lovi genunchii dumneavoastra.Apasati pedala de ambreiaj la maxim; trebuie sa puteti face asta fara sa va intindeti.Nu uitati de spatarul scaunului,reglati-l in asa fel incat sa ajungeti fara efort la partea superioara a volanului.Oglinzile: reglati pozitia oglinzilor pentru a va asigura o maxima vizibilitate in spate cu o miscare minima a capului. Reglati pozitia oglinzilor astfel incat sa reduceti 'unghiul mort'.

Centura de siguranta: Asigurati-va ca atat dumneavoastra cat si pasagerii au centura de siguranta corect fixata. Legea prevede ca toti pasagerii sa aiba centura de siguranta fixata, in cazul in care locurile sunt prevazute cu asemenea dispozitive. Este de datoria dumneavoastra sa va asigurati ca si pasagerii sub 12 ani au centurile fixate.

Usile: asigurati-va ca toate usile , inclusiv cele ale pasagerilor sunt inchise. Nu uitati ca sunteti responsabil de securitatea pasagerilor.

Politica de confidentialitateDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 991
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2023 . All rights reserved