Scrigroup - Documente si articole

     

HomeDocumenteUploadResurseAlte limbi doc
ArhitecturaAutoCasa gradinaConstructiiInstalatiiPomiculturaSilvicultura


Instalatie controlata cu aparatul "Clima Manager"

Instalatii+ Font mai mare | - Font mai micInstalatie controlata cu aparatul "Clima Manager"

Este un echipament "inteligent" care reuneste diferite functii ce permit administrarea unei instalatii de incalzire unica sau impartita in doua zone cu reglare de tipul modulant si, daca este dotat cu sonda externa, cu reglare tip climatic.Permite de asemenea controlul de la distanta a tuturor functiilor principale ale cazanului cu care este in legatura.

Pentru a putea fi conectat este necesara folosirea unei cartele de interfata care se introduce direct pe placa electronica THW a cazanului (la cateva modele aceasta cartela este deja conectata la cazan cu o borna speciala).

Prin acest aparat este disponibila o familie de curbe termice pentru reglarea climatica; dintre care se va alege cea potrivita tipului de instalatiede reglat.

Pentru alegerea si verificarea curbei potrivite tipologiei de instalatie vedeti pagina 5.

Configuratia din exemplul de instalatie alaturat (zona unica cu temperatura ridicata) este cea mai simpla dintre toate avand nevoie doar de conectarea a doua periferice la cartela de interfata si alegerea curbei potrivite.

In acest caz se obtine un nivel optim de confort deoarece asa cum s-a explicat la pagina 5 termoreglarea climatica este cea care garanteaza cel mai bun confort climatic.

In cazul in care sonda externa nu este conectata se obtine o functionare de tipul modulant si nu climatic. Totusi, temperatura agentului termic trimis la corpurile de incalzire variaza in functie de departarea temperaturii mediului ambiant efectiv fata de valoarea fixata anterior. In acest caz, reglarea resimte un pic din variatiile temperaturii externe, garantand totusi un confort superior reglarii simple tip on-off (a se vedea instalatia cu cronotermostat).

ACCESORII DISPONIBILE MTS

Cantitate

Cod

Descriere

CLIMA MANAGER (ARISTON)

CLIMA MANAGER (SIMAT)

CLIMA MANAGER (RADI)

placa THW

 

Schema hidraulica

Schema electrica de principiu

 

Placa cazan THW

 

Conectarea electrica a perifericelor

 

Sonda externa

 
   

NOTA!

Conectarile TREBUIE sa fie efectuate cu intrerupatorul general extern de la cazan, oprit pentru a nu deteriora cartela de interfataPolitica de confidentialitate | Termeni si conditii de utilizareDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 1637
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2024 . All rights reserved