Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  


AnimaleArta culturaDivertismentFilmJurnalismMuzicaPescuit
PicturaVersuri


PREZENTAREA POSTULUI DE TELEVIZIUNE

Jurnalism

+ Font mai mare | - Font mai micPREZENTAREA POSTULUI DE TELEVIZIUNETeleviziunea Plus Suceava este un brand al S.C. Media Ten Productions S.R.L., societate care a adus sucevenilor prima televiziune cu adevarat locala, fara afiliere la vreun post national.

Televiziunea are intotdeauna un impact fabulos asupra oamenilor si asupra mentalitatii acestora. Televiziunea fascineaza si atrage cu o putere de multe ori considerata inexplicabila care se apropie de religiozitate ca stare si atitudine, si nu in ultimul rand ca reactie de durata in subconstientul colectiv. Televiziunea PLUS este atenta la aceste noi provocari ale timpurilor noastre intr-o dinamica senzationala si incearca sa acopere o "plaja" cat mai larga de opinii, gusturi, preferinte, inclinari si cerinte ale pietei, ca sa ne exprimam in termeni tehnici si sintetici, strict conventionali si cauta sa vina in intampinarea gusturilor cat mai eclectice si mai rafinate ale abonatilor care, vrem nu vrem, devin pe zi ce trece, cat mai exigenti si mai profunzi. De aceea gandim emisiuni cu impact major in diversitate si interes general.

Conjuncturile electorale sunt inevitabile intr-un stat de drept si au cadenta obisnuita legala. Atunci cand intervin exceptiile si forta majora, in politica ne adaptam dupa normele impuse de lege, in general, si de CNA, din punct de vedere profesional si deontologic. Echidistanta noastra vine dintr-un firesc si solemn simt al echilibrului si al normalitatii unei lumi cat mai aproape de ideal.

De la 1 septembrie 2008, programul TV PLUS  "a crescut" cu trei ore pe zi. Grila postului va cuprinde mai multe talk show-uri, evenimente sportive, o emisiune de folclor si o emisiune care va trata subiectul fortelor oculte aflate in umbra puterii.

Puteti, astfel, viziona in fiecare zi emisiunea de matinal, "Dimineti Cu Plus", incluzand rubrica "Presa Pe Stomacul Gol" in care Valentin Chidovet va va prezenta principalele titluri din ziarele sucevene si le va dezbate impreuna cu invitatul sau special. Urmeaza in reluare stirile si emisiuni din ziua precedenta. La ora 17.00, Irina Saghin si Robert Holman va aduc in fata televizoarelor pentru principalul grupaj informativ al zilei, reluat la orele 22.00.Principalele talk - show - uri Sport Plus cu Cristi Paslariu, Suceava Vorbeste cu Valentin Chidovet, Realitati cu Daniela Palamariu, Educatia care este. cu Doru Popovici, Editie finala cu Doru Pascal, Arena cu Ioan Manole, Administratia la zi cu Robert Holman, Sanatatea ta cu Cristina Toma aduc invitati care vor raspunde intrebarilor si solicitarilor dumneavoastra.

Vineri, de la ora 18.00, sunteti invitatii unei emisiuni folclorice menita sa aduca in case autenticul pur al plaiurilor romanesti - Un cantec in dar cu Nicoleta Cojocaru.

Week-end-ul va fi rezervat transmisiunilor unor competitii sportive, emisiunii religioase "Iubi - Te - Voi, Doamne!" cu Pr. Justinian Cojocar, emisiunii pentru copii "Kids Land Star", precum si unor reluari ale celor mai importante emisiuni din timpul saptamanii.

Viitorul "televiziunii" ca sistem media "suna bine" si va oferi oportunitati miraculoase. Ne vom transforma si adapta programele in functie de noile orientari ale "consumatorului". Metamorfozele acestea vor veni de la sine si se vor adapta pe interesele imediate ale celor care vor intelege ca interactivitatea dintre consumatorul final si institutie este instantanee, si ca imensele informatii pe care le transmit "televiziunile" se vor constitui in puternice "biblioteci virtuale" ce vor modifica profund si strategic constiinte si generatii.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii de utilizareDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 1078
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2024 . All rights reserved