Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  


Statistica

Produse oferite de Bancpost persoanelor juridice

finante

+ Font mai mare | - Font mai micDOCUMENTE SIMILARE

Trimite pe Messenger
Definitia si gruparea actiunilor
Clasificarea impozitelor
Proiecte de investitii realizate cu fonduri SAPARD - Studiu de caz: SC DIRICON SRL
Eficienta controlului financiar
Crestere economica si globalizare
PIETELE FUTURES - ELEMENTE DEFINITORII ALE PIETELOR FUTURES
PREZENTAREA GENERALA A ALPHA BANK ROMANIA
Datorii comerciale
Finante - grile
Starea sistemului bancar


Produse oferite de Bancpost persoanelor juridice 

Micile companii, asociatiile familiale (AF), persoanele fizice autorizate (PFA) a caror cifra de afaceri nu depaseste 500.000 EURO, constituie pentru Bancpost un segment de piata foarte important, cu nevoi de finantare specifice, cel mai adesea diferite de cele ale companiilor medii sau mari.  Bancpost a lansat primul cont curent creat special pentru clientii Companii Mici si PFA, cont curent ce bonifica o dobanda de pana la 4,5%, acesta este un produs garantat de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistem Bancar, disponibil numai in lei, prin care se pot efectua toate tipurile de operatiunile bancare cu si/sau fara numerar. Deasemenea, se pot efectua si viramente bancare cu comisioane reduse. Folosind serviciile Standing Order si Direct Debit scapati de grija platilor diverselor facturi.
Contul curent Companii Mici si PFA se adreseaza clientilor persoane juridice companii mici si persoane fizice autorizate rezidente si nerezidente, avand o perioada de functionare nelimitata,creditul fiind acordat in RON.Dobanda la acest tip de credit se calculeaza zilnic la soldul existent in cont si se inregistreaza in cont la sfarsitul fiecarei luni calendaristice

  • Dobanda este variabila si are urmatoarele valori:

Sold (in RON)

Dobanda

>50.000

<1.000

Pentru clientii care aleg acest produs Bancpost ofera o serie de facilitati precum depuneri in numerar sau transferuri ulterioare se pot face oricand, fara sa existe o valoare minima a depunerii.  Se pot face retrageri in numerar sau transferuri oricand si in orice suma in limita soldului disponibil, de asemenea se pot efectua si viramente bancare si operatiuni cu si/sau fara numerar, cu comisioane reduse.

Instalarea gratuita de terminale POS pentru acei clienti Companii Mici si PFA care au ca obiect de activitate activitati comerciale, acces la Internet Banking, direct debit, stnding order precum si serviciul SmartTel .

Bancpost ofera pentru clientii sai o gama variata de comisioane pentru produsele oferite:comision de deschidere cont curent  - 10 RON, comision de administrare cont curent activ : 15 RON/luna/cont, comision de administrare cont curent inactiv (fara miscare timp de minim o luna calendaristica) si cont dormant (dupa 12 luni conturile inactive devin dormant ): max. 25 RON/luna, comision inchidere cont curent 5 RON/cont, comision inchidere cont curent inactiv de tip dormant - 25 RON/cont.Pentru vizualizarea soldului contului curent clientii pot folosi: serviciul SmartTel , daca clientii detin un telefon mobil conectat la reteaua Orange, Vodafone, Cosmote sau Zapp sau prin intermediul serviciului Internet Banking.

Linia de credit revolving plus

Acest produs Bancpost s-a nascut sub motto-ul Sa cresti mare! Si ofera clientilor solutia atat pentru afacerile medii cat si pentru cele mici aflate in curs de dezvoltare.Prin acest produs Bancpost vine in intampinarea clientilor sai nu numai cu un credit propriu-zis ci pune la dispozitia clientilor o linie de credit din care banii pot fi utilizati in orice moment rambursarea acestora fiind facuta atunci cand clientul dispune de bani, platind o dobanda doar pentru suma utilizata.Clientii pot utiliza sumele puse la dispozitia lor de catre banca pentru finantarea nevoilor curente de capital de lucru (achitare de facturi, datorii catre furnizori, ordine de plata, cec-uri, etc.), fructificarea oportunitatilor ce pot aparea pentru afacerile acestora precum si utilizarea acestor linii de credit ca si garantie, Bancpost emitand in favoarea clientilor, detinatori de linii revolving plus, scrisori de garantie bancara.

Un mare avantaj il reprezinta flexibilitate in acoperirea imediata a nevoilor financiare ale afacerii.

Linia de Credit Revolving are un avantaj suplimentar: plata lunara doar a dobanzii, la nivelul sumelor utilizate.Beneficiarii acestor produse sunt atat companiile mici cu o cifra de afaceri anuala de pana la 500.000 EURO cat si intreprinzatorii individuali.

In vederea intocmirii un dosar de creditare clientii trebuie sa prezinte un istoric de creditare bun, asociati/actionari majoritari si garantii fidejusori (CRB, Biroul de Credite, CIP), datele despre fiecare client fiind prelucrate pri prisma unor analize fianciare atat cantitative cat si calitative conform Politicii de Creditare a Bancii.

Pentru clientii ce se inscriu in graficul de creditare Bancpost poate oferii sume de pana la echivalentul a 350.000 EURO in RON. Durata creditului este practic 'nelimitata', linia putand fi reinnoita anual.Aceasta se acorda prin contul curent, in RON/EURO/USD/CHF, in mai multe trageri iar lunar trebuie rambursata doar dobanda, capitalul putand fi rambursat sau utilizat in functie de alegerea facuta.

Garantii acceptate de catre Bancpost:

  • Garantii slabe: contract de fidejusiune si bilet la ordin

Garantii puternice: ipoteca de rang I pe proprietati rezidentiale, comerciale si industriale, gaj pe bunuri mobile. Toate bunurile aduse in garantie proprietati, active, bunuri mobile se asigura in favoarea bancii (cu exceptia terenurilor). In cazul garantiilor puternice, nu se plateste comisionul de evaluare a activelor sau proprietatilor

Politica de confidentialitateDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 1219
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2023 . All rights reserved

Distribuie URL

Adauga cod HTML in site