Scrigroup - Documente si articole

     

HomeDocumenteUploadResurseAlte limbi doc
DemografieEcologie mediuGeologieHidrologieMeteorologie

LACU SARAT

geografie+ Font mai mare | - Font mai micLacu Sarat

Statiunea balneoclimaterica Lacu Sarat este situata in judetul Braila la cativa km de orasul Braila. Amplasarea statiunii in mijlocul unei paduri, climatul de stepa si calitatile terapeutice deosebite ale namolului si apelor minerale din Lacul Sarat au contribuit din plin la dezvoltarea statiunii.Prin facilitatile de tratament existente aici (bai calde cu ape minerale, electroterapie si kinetoterapie, impachetari cu namol, aerosoli, gimnastica medicala si masaj etc) se pot vindeca sau ameliora afectiuni reumatismale, respiratorii si endocrine, boli ale sistemului nervos periferic, dermatologice si ginecologice.

Din statiune se pot organiza multe excursii in zona Deltei Dunarii, pe Dunare sau pe Bratul Macin. Bineinteles, daca sunteti amator de pescuit sportiv zona va fi cu atat mai atragatoare prin imensele posibilitati oferite de apele din jur.

In Lacu Sarat se poate ajunge pe calea ferata dinspre Bucuresti dar si dinspre Moldova prin Tecuci si Galati. Pe sosea se poate ajunge, circuland pe drumuri nationale, din toate partile (Constanta, Bucuresti, Tecuci, Galati, Ramnicu Sarat, Buzau) pana in Braila de unde mai sunt 5-6 km spre sud-vest pana in Lacu Sarat. Deasemenea, din Braila circula tramvaie si mijloace auto pana in statiune.

Factori naturali de cura Apa minerala din lac clorurosodica, sulfatata, magneziana concentrata, Namolul sapropelic din lac,

Bioclimat excitant de stepa.

Indicatii terapeutice: Afectiuni reumatismale articulare degenerative (artroze ale membrelor, tulburari de sciatica ale coloanei vertebrale si ale membrelor inferioare, preartroze la hiperponderali si obezi). Afectiuni reumatismale articulare inflamatorii (poliartrita reumatoida, spondilita). Afectiuni reumatismale abarticulare. Afectiuni posttraumatice. Afectiuni neurologice periferice (pareze usoare si paralizii periferice ale membrelor, sciatica, nevrite, poliradiculonevrite, sechele dupa poliomielita, atrofiile muschiulare si mielita cronica). Afectiuni ginecologice (insuficienta ovariana, metrite, vaginite, cervicite cronice).

Tipuri de proceduri: Laser, bai galvanice, kinetoterapie individuala si in grup, bai de sare la cada, bai de namol, impachetari generale cu namol, cataplasme cu namol, dus subacval, bai de lumina, bai galvanice, diadinamice, ultrasunete, ultrascurte, magneto-diaflux, infrarosii, solux, ultraviolete, acupunctura, iono-galvanizari, aerosoli, masaj, gimnastica medicala, bazin kinetoterapie.Politica de confidentialitate | Termeni si conditii de utilizareDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 2084
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2024 . All rights reserved