Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  


ArheologieIstoriePersonalitatiStiinte politice


Atentatul asupra lui Kennedy

Istorie

+ Font mai mare | - Font mai micAtentatul asupra lui Kennedy

Din anul 1963, se duce o disputa vehementa cu privire la motivele care au dus la asasinarea lui Kennedy. Un lucru este clar: tanarul presedinte era pe cale de a urma in politica un drum propriu. Ceea ce a provocat o dura opozitie din partea Establishmentului a fost, pe de o parte, destituirea sefului CIA Allan Dulles, dupa invazia nereusita a cubanezilor din exil (Golful Porcilor, in Cuba) din 1961, iar pe de alta, rechemarea mau multor 'advisors', consilieri militari SUA, din Vietnam.
Hotararea lui Kennedy de a pune capat conflictului din Asia de sud-est si a activitatii CIA in aceasta parte a lumii, i-a nemultumit foarte tare pe Iluminati.

De asemenea, in 18 iulie 1963 presedintele a informat Congresul ca doreste sa micsoreze deficitul Statelor Unite. El a vrut sa forteze exportul si sa introduca un impozit asupra procentelor incasate de cetatenii americani care au depus bani la bancile din strainatate. Investitiile de capital american in strainatate urmau sa fie impozitate cu 15% anual. Aceste lucruri nu erau pe placul bancherilor internationali.

Acest presedinte, singurul de pana acum care nu a fost mason, ar fi fost un adevarat ales al poporului american.

Un alt motiv al asasinarii lui Kennedy nu este de natura politica, ci se refera la dezvaluirea fenomenelor legate de farfuriile zburatoare.

In sustinerea acestei idei, vom aminti cateva fapte reale tinute in secret. Astfel, in anul 1947, pe 2 iulie, la Rosewell, New Mexico, s-a prabusit un obiect zburator extraterestru. Au existat 92 de martori si 35 de rapoarte.

In 1949, s-a raportat din nou un eveniment UFO. A existat un supravietuitor, care a fost transportat la Los Alamos, (centru de cercetari secret si foarte pazit al armatei americane), caruia i

s-a dat numele EBE (extraterrestrial biological entity), fiind considerat un reptiloid uman. El a fost ingrijit si prin proiectul 'Sigma', s-a incercat a comunicarea cu EBE, dar fara succes.

EBE nu a putut fi tinut in viata, datorita unor greutati de asimilare, care la el se facea pe baza de clorofila. A murit pe data de 18 iunie 1952. Colonelul care l-a ingrijit il indragise si a descris intreaga poveste in 'Cartea galbena'.

Un alt fapt s-a petrecut pe 20 februarie 1954, la baza aeriana Muroc, California.

Ofiterii si comandamentul bazei de la turnul de observatie au vazut zburand un disc cam de 60-100 m diametru. Acest disc a fost observat chiar si de catre ultimul ofiter al bazei, timp de aproape o ora. Presedintele Eisenhower a fost chemat de urgenta si adus cu un helicopter.

Toti cei de fata au vazut aterizarea discului, din care au coborat oameni cam de 1,30 m inaltime, cu parul blond.

Acest episod este povestit si de astronautul american Gordon Cooper.Gerald Light de la CBS, un concern mass-media si Paul Solomon de la baza aeriana, confirma cele intamplate. Calatorii din nava rotunda au luat contact cu pamantenii, au facut demonstratii tehnice si pe urma au parasit baza. Anumite zvonuri au afirmat ca acesti calatori au demonstrat ca se pot face invizibili.

Toate acestea au fost tinute insa in mare secret pana astazi si cei care au incercat sa le dezvaluie au pierit. In 1949 ministrul apararii Forrestal a incercat sa informeze opinia publica despre UFO; aceasta intentie a platit-o cu viata: a fost aruncat pe fereastra, dupa ce a fost sugrumat. S-a afirmat ca s-a sinucis, aruncandu-se de la etaj.

Kennedy era hotarat sa dezvaluie opiniei publice toate secretele in legatura cu farfuriile zburatoare. El a fost asasinat pe data de 22 noiembrie 1963. Primul glonte a fost tras intr-adevar de pe acoperisul depozitului, dar aceasta lovitura nu a fost fatala. Glontele mortal a venit de la soferul automobilului in care se afla Kennedy, un agent CIA.

Originalul filmului atentatului arata pe sofer cum se intoarce, il impusca, iar capul lui Kennedy este zdrobit.

In filmele ce au circulat in alte tari, locul unde statea soferul este retusat. John Lear, unul dintre cei mai buni piloti americani (detinator a 17 recorduri de zbor) si William Cooper, membru al Naval Intelligence, au analizat cu ajutorul computerului, in Japonia, trei filme originale.

Aceasta analiza a aratat clar cum a fost impuscat presedintele, arma a fost identificata ca fiind o arma a CIA, de asemenea glontele special cu explozie intarziata (dupa explozie, creierul lui Kennedy nu a fost gasit).

Atentatul a fost pregatit de agentii CIA Orlando Bosch, Howard Hunt, Frank Sturges, Jack Rubenstein (Ruby), Lee Harvey Oswald.

Toate detaliile in legatura cu atentatul se afla in arhivele Serviciului American de Securitate si vor fi tinute secret pana in anul 2029. Intre timp, aproape toti martorii si conspiratorii atentatului au murit in mod misterios.

Povestea oficiala a Comisiei Warren a fost comunicata in presa la 9 ore dupa atentat, singurul vinovat fiind gasit Lee Harvey Oswald.

Fratele presedintelui, Robert Kennedy, statea de asemenea in calea Iluminatilor. El a fost asasinat pe 5 iunie 1968, cu putin inainte de a castiga alegerile prezidentiale. Protocolul, la Capitolul 12, spune: 'Cine sta in calea planului va fi adus mai aproape de moarte'.

Amanuntele cu privire la aceste doua atentate sunt descrise foarte bine in cartea lui William Cooper 'Behold a pale horse'.


Politica de confidentialitateDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 836
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2022 . All rights reserved

Distribuie URL

Adauga cod HTML in site