Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  

CATEGORII DOCUMENTE
loading...AeronauticaComunicatiiElectronica electricitateMerceologieTehnica mecanica


PROTECTORI TEMPORARI PENTRU PREVENIREA COROZIUNII

Tehnica mecanica

+ Font mai mare | - Font mai mic
PROTECTORI TEMPORARI PENTRU PREVENIREA COROZIUNII

Gama de produse Shell Ensis reprezinta protectori temporari pentru prevenirea coroziunii. Aceasta a fost creata pentru a acoperi toate cerintele industriale pentru care sunt adecvati protectori temporari de acest tip.
Se pot obtine straturi protectoare care variaza de la pelicule de ulei fine la straturi groase de ceara, in functie de gradul particular si metoda de aplicare.

Lichidele Shell Ensis reprezinta amestecuri de materiale antirugina dispersate intr-un solvent pentru usurinta aplicarii. In momentul aplicarii solventul se evapora, lasand in urma stratul protector pe suprafata de protejat.

Produsele pot fi indepartate prin folosirea unui solvent de hidrocarburi, cum ar fi Shell Cleanforce sau terebentina de petrol sau un degresant alcalin apos.

Lichidele Shell Ensis sunt de tip dislocare a apei respectiv, atunci cand sunt aplicate pe suprafete umede, acestea disloca apa si, totodata, ung suprafetele cu o pelicula protectoare. Aceasta reduce nevoie de uscare speciala a partilor de protejat.

Datorita actiunii lor deshidratante, aceste grade sunt capabile sa suprime actiunea coroziva a amprentelor.

LICHIDUL SHELL ENSIS C

Este ideal pentru deshidratarea componentelor semifinite si finite dupa prelucrare, decapare, fosfatare, spalare etc. si inainte de urmatoarele tratari sau procesari.

Stratul depozitat este abia perceptibil si oferta protectie anticoroziva pe termen foarte scurt.

(Articolele deshidratate trebuie protejate mai departe sau prelucrate fara intarziere)

LICHIDUL SHELL ENSIS E

Asigura protectie pe termen mediu in spatii acoperite pentru articole extrem de complicate. Acolo unde sistemul permite evaporarea solventului, fluidul Shell Ensis E poate fi utilizat pentru protejarea partilor care prezinta duze, unde de ulei, orificii etc. extrem de mici si inaccesibile. Shell Ensis E poate patrunde intre articolele cu strat aplicat care se afla in contact. Filmul depus este subtire, uleios.

LICHIDUL SHELL ENSIS G

Asigura protectie pe termen lung in spatii inchise si pe termen mediu in spatii deschise pentru componente feroase si de aluminiu, suprafete externe de metal si piese active, componentele motoarelor, piese de schimb auto, suprafete inalt prelucrate, mecanisme generale, tuburi, piese turnate, piese de otel etc.FLUIDUL SHELL ENSIS K

Pentru protectia pe termen lung a tuturor tipurilor de mecanisme, componente feroase si de aluminiu, suprafete externe de metal si piese active, piese de schimb ale mecanismelor, componentele motoarelor, piese de schimb auto, masini unelte, piese de otel, piese turnate, piese de otel profilat etc.

Pelicula cerata depozitata este ferma si flexibila.

ULEIUL SHELL ENSIS N

Este un protector pe baza de ulei pentru lagare cu rulmenti si componente interne ale mecanismelor, respectiv cutii de viteze, compresoare, pompe cu vid, echipamente si pompe pneumatice. Uleiul Shell Ensis N este ideal pentru protectia utilajelor mici, pieselor de schimb auto impachetate la suprafata, pieselor de fixare etc.

In functie de aplicatie, pelicula de ulei Shell Ensis N poate sa nu necesite indepartarea inainte de utilizarea componentei protejate.

ULEIUL DE MOTOR SHELL ENSIS 10W &30

Uleiurile de motor Shell Ensis au fost special formulate pentru a asigura protectia interna pe termen lung a motoarelor cu benzina si diesel pe durata stocarii sau dezafectarii. De asemenea, acestea pot fi utilizate pentru protectia transmisiilor si cutiilor de viteza.

Uleiurile de motor Shell Ensis se aplica folosind gradul corect de viscozitate in locul lubrifiantului de exploatare obisnuit si pentru o scurta perioada inainte de scoaterea din functiune.

Uleiul protector formeaza o pelicula durabila care ramane pe suprafetele interne ale echipamentelor tratate, asigurand o protectie excelenta impotriva coroziunii, pe o perioada considerabila.

La repunerea in functiune, uleiurile Shell Ensis pot fi utiliate pe o perioada limitata ca lubrifiant de exploatare in multe tipuri de motoare, in conformitate cu indicatiile producatorilor de motoare.loading...


Politica de confidentialitate

DISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 574
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2020 . All rights reserved

Distribuie URL

Adauga cod HTML in site