Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  


AccessAdobe photoshopAlgoritmiAutocadBaze de dateCC sharp
CalculatoareCorel drawDot netExcelFox proFrontpageHardware
HtmlInternetJavaLinuxMatlabMs dosPascal
PhpPower pointRetele calculatoareSqlTutorialsWebdesignWindows
WordXml


Moduri de vizualizare

power point

+ Font mai mare | - Font mai micDOCUMENTE SIMILARE

Trimite pe Messenger
Microsoft powerpoint
Inserare, stergere, copiere diapozitive, duplicare)
POWER POINT
Lansarea in executie a programului MS PowerPoint
MICROSOFT POWER POINT – Crearea unei prezentari
Grafice, diagrame si desenarea obiectelor (I)
Stabilirea efectelor de animatie la nivelul foliilor
Moduri de vizualizare
Efectele speciale de sunet si imagine (animatie)
CREAREA DE PREZENTARI POWER POINT


Moduri de vizualizare

Modul de lucru Slide View – Puteti sa adaugati sau sa editati texte sau imagini grafice avand un singur diapozitiv afisat pe ecran la un moment dat. Pentru vederi de detaliu folositi butonul Zoom. (Pentru a va deplasa inainte si inapoi, folositi bara de derulare din partea dreapta a ferestrei. In timp ce derulati paginile (diapozitivele), veti vedea o eticheta de ecran in care este trecuta pagina in dreptul careia va aflati.)
Modul de lucru Outlline

Cel mai logic punct de pornire in construirea unei prezentari, cind se lucreaza numai cu texte.

permite vizualizarea structurii logice a prezentarii si pentru diapozitivul selectat, afisarea unei versiuni in miniatura a diapozitivului, in fereastra din dreapta.

Bara de instrumente Outlinig

Deplasare articol cu o pozitie catre inceputul listei.(Move Up)

¯ Deplasare articol cu o pozitie catre sfarsitul listei. .(Move Down)

Creare unui aliniat pe nivelul imediat inferior (deplasare spre dreapta), Se modifica marcajul si marimea literei va fi micsorata..(Remote)

Creare aliniat pe nivelul imediat superior (deplasare la stanga), Se modifica marcajul si marimea literei va fi marita..(Promote)

Modul de lucru pagina de observatii (Notes Page View)

In acest mod de vizualizare puteti sa introduceti observatii si note cat mai complete astfel incat sa fiti pregatit pentru a raspunde la orice intrebare.

Fiecare pagina de note poate include o copie a unui diapozitiv din prezentare si in plus, orice detaliu pe care vorbitorul doreste sa-l scoata in evidenta.Modul de lucru prezentare diapozitive (Slide Show). (Stingeti luminile). Dispar de pe ecran toate meniurile si barele cu instrumente, iar prezentarea va ocupa tot ecranul. Nu se pot crea sau edita diapozitive.


{ablon – un diapozitiv predefinit, livrat impreuna cu PP, ce contine o schema de culori si o aranjare generala pentru fiecare diapozitiv. Faciliteaza crearea unei prezentari. Trebuie doar completate casutele vide, care sunt marcate cu linie punctata.

.Un nou fundal – pentru economie de timp si energie se pot folosi sabloanele din cadrul paginii Presentation Designs ( {abloanele de proiect– pentru formatarea instantanee a prezentarii (20 de proiecte diferite), folosite pentru formatarea de :

fonturi

culori

sigle

fundalul diapozitivului.

Autocontent Wizard – din optiunile Presentation


AutoLayout din Blank Presentation – contine 12 tipuri de sabloane, in care se gasesc diferite casete incadrate cu linii punctate, numite si marcaje de rezervare, pentru diferite tipuri de obicte.

Clic pentru selectarea unei casete si inserarea unui fragment de text

Dubluclic pentru selectarea unei casete si inserarea unei imagini grafice sau a altui obiect (liste marcate, tabele, diagrame, etc)

Sunt prezentate in designs.

Fiecare sablon are un Diapozitiv Principal (Slide Master), ce controleaza culoarea de fond, fonturile si stilurile corespunzatoare

Slide Master - Crearea unei noi machete prin schimbarea diapozitivului principal – la selectarea unui proiect deja existent, se creaza automat 2 diapozitive importante

I – slide master(diapozitivul principal) – memoreaza elementele de format ca de exemplu: imagini grafice de fundal, fonturi, dimensiunea fonturilor, pozitia titlului pe fiecare diapozitiv

al – II-lea – title master (diapozitivul titlu) – informatii despre diapozitivul de deschidere sI diapozitivele care sunt separatori de sectiuni

Cand ati modificat aspectul (nu continutul) unui diapozitiv ori vreti sa-l pastrati– selectati diapozitivul (View-Master) si apoi fie optiunea – Slide Master sau Title Master) si apoi operati modificarile respective.Politica de confidentialitateDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 672
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2021 . All rights reserved

Distribuie URL

Adauga cod HTML in site