Scrigroup - Documente si articole

     

HomeDocumenteUploadResurseAlte limbi doc
ArhitecturaAutoCasa gradinaConstructiiInstalatiiPomiculturaSilvicultura


Detectorul radar Cobra XRS-9730

Auto+ Font mai mare | - Font mai micCobra XRS-9730

Detectorul radar Cobra XRS-9730    este un detector care foloseste tehnologia Xtreme Range SuperheterodyneT de la Cobra. Cu aceasta noua tehnologie, modelul XRS-9730 are o raza mai mare decat modelele Cobra mai vechi. Acest model este echipat de asemenea cu alertare vocala si un afisaj cu LED-uri UltraBrightT cu indicarea numerica a tariei semnalului. Caracteristica IntelliMuteT este inclusa de asemenea si va anula automat detectorul, functie de viteza dumneavoastra.Cobra XRS-9730 detecteaza toate tipurile de radar utilizate in mod curent de politie si asigura o detectie de 360o pentru toate tipurile de pistol laser. XRS-9730 furnizeaza mesaje distincte de la sistemul Cobra de alerte de siguranta (Safety Alert ) si de la sistemele de avertizare Strobe Alert. Cobra XRS-9730 este imun fata de detectoarele de detector VG-2 si Spectre I si va alerteaza atunci cand un detector de detector VG-2 sau SpectreI este in actiune.

Detectie in benzile X, K, Ka, banda superlarga Ka si banda Ku

Benzile X, K si banda superlarga Ka sunt benzi radar utilizate de aparatele politiei. Banda X a fost prima banda folosita de politie, dar astazi este folosita cel mai putin.

Banda Ku este decurand introdusa in utilizare, este folosita in prezent in cateva tari din Europa si in curand se va generaliza in comunitatea europeana.

Detectorul poate detecta toate cele 4 benzi.Politica de confidentialitate | Termeni si conditii de utilizareDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 1223
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2024 . All rights reserved