Scrigroup - Documente si articole

     

HomeDocumenteUploadResurseAlte limbi doc
AeronauticaComunicatiiElectronica electricitateMerceologieTehnica mecanica


Cum sa desfaci bordul de Vectra B

Tehnica mecanica+ Font mai mare | - Font mai micCum sa desfaci bordul de Vectra B

Pasii sunt urmatorii:
1. Extragerea blocului de lumini. Se foloseste o surubelnita pe post de parghie in jumatatea superioara.

2. Extragerea gurilor de ventilatie. Folositi 4 lamele dure, subtiri, de plastic sau metal. Improvizatie - cartela de telefon taiata pe lungime, cam groasa dar merge.

3. Indepartarea mastii coloanei de directie. E formata din 2 parti: inferioara si superioara. Se desurubeaza maneta de reglare a coloanei. Se scot trei suruburi din partea inferioara, apoi se indeparteaza cu grija (cele doua parti au niste cleme in lateral cu care se prind reciproc). Hmmm, parca partea superioara are niste surubele inspre volan, vizibile doar la rotirea volanului

4. Indepartarea mastilor bordului (suporti pentru gurile de ventilatie). Fiecare masca se prelungeste pana deasupra coloanei de directie, unde este prinsa cu un surub ascuns in spatele unui inel de cauciuc ce inconjoara coloana (este necesara rotirea volanului pentru accesul la aceste suruburi).

5. Extragerea bordului. Scoateti cele doua suruburi ramase in lateral, trageti cu grija de bord in fata si dreapta pana ajungeti cu mana la mufa (galbena) din spatele TID.
Aceasta are o clema care trebuie trasa spre exterior si abia apoi se poate scoate mufa. Extragerea bordului se face prin dreapta, cu volanul lasat cat se poate de jos.ATENTIE! Scoateti cheia din contact cand extrageti bordul! Atat timp cat bordul nu e bine fixat in locul lui, cheia nu are ce cauta in contact!Politica de confidentialitate | Termeni si conditii de utilizareDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 873
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2024 . All rights reserved