Scrigroup - Documente si articole

     

HomeDocumenteUploadResurseAlte limbi doc
AeronauticaComunicatiiElectronica electricitateMerceologieTehnica mecanica


Oferta tehnica - Masina de spalat si aspirat mochete si covoare prin metoda injectie - extractie : Pony700

Tehnica mecanica+ Font mai mare | - Font mai micOferta tehnica

Masina de spalat si aspirat mochete si covoare prin metoda injectie - extractie : Pony700rezervor de recuperare din inox:    60 Lt

rezervor pt. solutie:    25 Lt

pompa: 90 Watt

3,5 Bar

1,8 Lt/min debit solutie detergent

motoare bistadiu:    2 prevazute cu protectie

la supraincalzire (bypass) 220Volt/2400 Watt

depresiune mm/col H2O    2200

suprafata aspirata 340 m3/h

Masina Pony 700 va fi echipata cu furtun de aspirat si furtun de injectat solutie cu toate mufele si racordurile necesare pentru a se putea lucra cu masina, furtun de aspirat praf, 2 tevi din inox pentru colectarea mizeriei de pe pardoseli, 2 tevi din plastic pentru aspirat la inaltime, perie de praf pentru curatat mochete, perie de praf rotunda pentru aspirat pereti si mobilier, accesoriu plat pentru locuri greu accesibile, filtru de poliester, filtru sac de hartie, plutitor pentru inchiderea lichidelor si a spumei de detergent, accesoriu pentru aspirat lichide si perie industriala Florida pentru spalat covoare si mochete cu urmatoarele caracteristici:

motor cu magneti permanenti: 1400 rotatii /min - 120 Watt

voltaj: 220 V - 240 V

cablu: 8,5 mt

greutate: 14,5 kg

accesoriu (diuza) de evacuare: 2 x 1,4 mm

deschiderea periei: 470 mm

suprafata de lucru (de spalare): 370 mm

tub: din inox

perie: rotativa

Masina de spalat si aspirat mochete si covoare prin metoda injectie - extractie Pony 700 este o masina de mare putere si randament care, pe langa obiectul principal de activitate --- curatarea mochetei --- are si multe alte intrebuintari in functie de necesitati si mediul in care este utilizata.

Astfel masina Pony 700 poate fi utilizata ca aspirator profesional de mare putere, fiind dotata cu doua motoare si o pompa de apa.

Cele doua motoare sunt pentru vacuum de aspirare cu o putere totala de 2400 Watt si confera masinii un flux de aer de 340 m/h. Pompa are o presiune de 3,5 bari si foloseste la aspirarea si pomparea apei, avand o putere de 90Watt; poate pompa 1,8 lt/min de solutie ridicand 2200mm coloana de apa.

Masina Pony 700 este dotata cu un rezervor propriu de depozitare a 25lt de detergent. In cazul aspirarii suprafetelor foarte intinse aceasta masina nu ridica probleme deoarece are un rezervor din inox cu o capacitate de stocare a 60lt de praf.

Masina Pony 700 aspira, curata si spala mochete, covoare, tapiterii, podele, pardoseli etc atat pe suprafata uscata cat si umeda, fiind una dintre cele mai performante masini in domeniu.

Masina este asezata pe un suport carucior foarte rezistent, iar rezervoarele de detergent si cel de colectare sunt separate; nu sunt rezervor in rezervor ca si la alte masini similare ceea ce se traduce in capacitati reale de stocare, atuul masinii constand in faptul ca nu trebuie demontata toata masina pentru eliminarea lichidul murdar din rezervorul de colectare sau pentru umplerea rezervorului de solutie cu apa curata. Rezervorul de colectare este prevazut cu un furtun de golire prin care se deverseaza lichidul direct la canal fara efort, iar rezervorul pentru solutie este prevazut cu un capac pentru umplere si un dop pentru golirea rezervorului de solutie, fapt ce inlesneste transportul masinii de la un etaj la altul.

Masina Pony 700 fiind prevazuta cu o pompa puternica de 3,5 bari, poate lucra cu accesoria Florida, special gandita pentru utilizarea in vederea curatarii suprafetelor foarte intinse.

In mod normal accesoria Florida este folosita in scopuri industriale, intrucat permite spalarea si curatarea oricarui tip de suprafata (covoare si mochete) intr-un timp foarte scurt si la un nivel de calitate foarte inalt.Politica de confidentialitate | Termeni si conditii de utilizareDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 1390
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2024 . All rights reserved