Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  

Statistica

TIPURI DE CARDURI SI CARACTERISTICI ALE ACESTORA OFERITE DE BANCPOST

finante

+ Font mai mare | - Font mai mic
TIPURI DE CARDURI SI CARACTERISTICI ALE ACESTORA

OFERITE DE BANCPOST
1 Debit cardul cu cont in lei 'ULTRA'

Debit cardul ULTRA este un suport de tranzactie standardizat, securizat si informatizat care are urmatoarele elemente obligatorii: numarul cardului, numele si prenumele detinatorului, data emiterii si expirarii valabilitatii, denumirea si sigla emitentului, o banda magnetica si o rubrica pentru semnatura titularului.

CARACTERISTICI

Debit cardul cu cont in lei ULTRA este un card emis in sistem VISA International cu acceptare numai la terminalele electronice de pe teritoriul Romaniei.
Debit cardul cu cont in lei ULTRA poate fi folosit pentru plata salariilor, pensiilor, burselor, precum si a alocatiilor de stat pentru copiii cu varsta de peste 14 ani.
Este folosit pentru a extrage numerar prin intermediul oricarui ATM sau EFTPOS la care este afisata sigla VISA si ca mijloc de plata a diverselor marfuri si servicii, in relatia cu comerciantii care detin terminale EFTPOS.
Titularii de carduri Ultra beneficiaza si de serviciile conexe oferite de Bancpost pentru acest tip de card.BENEFICIARI

Este destinat persoanelor fizice si juridice.INFORMATII

esa la linia de urgenta carduri (24 de ore din 24), iar banca va bloca, la cererea acestuia, accesul la contul aferent.
In cazul furtului, pierderii sau distrugerii cardului, la cererea titularului, banca elibereaza, contra cost, un nou card. La expirarea termenului de valabilitate a cardului, banca elibereaza titularului, gratuit, un nou card.

AVANTAJE

- grad ridicat de securitate;
- brand bine cunoscut (VISA Electron);
- comisioane accesibile;
- nu exista limita zilnica de retragere de numerar (in limita soldului, numerarul se poate extrage in transe succesive de 40 de bancnote);
- accesul la pachetul de servicii bancare
Contul Total (plati facturi, transfer in cont curent, descoperire de cont, serviciul de m-banking SmartTel(TM) si serviciul eTax ce permite plata taxelor si impozitelor locale);
- dobanzi mai mari pentru soldul din contul de card decat cele pentru disponibilitatile la vedere.
BANCPOST nu percepe: comision de deschidere cont card, comision anual de administrare cont card, comision reinnoire card la expirarea perioadei de valabilitate, comision de alimentare periodica, intrabancara a contului de card , comision de transfer in alte conturi de card/curente ale aceluiasi titular, comision pentru eliberarea extrasului de cont aferent ultimei luni calendaristice incheiate (ridicat de client de la sucursala/agentie), comision pentru cumparaturi.

2 Debit cardul cu cont in lei 'TAIFUN'

Debit cardul TAIFUN este un suport de tranzactie standardizat, securizat si informatizat care are urmatoarele elemente obligatorii: numarul cardului, numele si prenumele detinatorului, data expirarii valabilitatii, denumirea si sigla emitentului, o banda magnetica si o rubrica pentru semnatura titularului.


CARACTERISTICI

Debit cardul cu cont in lei TAIFUN este un card embosat, emis de Bancpost in sistem MasterCard International, cu acceptare pe teritoriul Romaniei si in strainatate.
Este folosit la orice terminal electronic (ATM sau EFTPOS) sau mecanic (IMPRINTER) care afiseaza sigla MasterCard, pentru obtinerea de numerar (in valuta tarii in care se efectueaza operatiunea) si ca mijloc de plata a diverselor marfuri si servicii in relatia cu comerciantii. Titularii de carduri Taifun beneficiaza si de serviciile conexe oferite de Bancpost pentru acest tip de card. Cardul Taifun poate fi utilizat si pentru incasarea salariilor.BENEFICIARI

Este destinat atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice.INFORMATII

Documentele probatoare.

In cazul furtului sau pierderii cardului, titularul se va adresa la
linia de urgenta carduri (24 de ore din 24), iar banca va bloca, la cererea acestuia, accesul la contul aferent. In cazul furtului, pierderii sau distrugerii cardului, la cererea titularului, banca elibereaza, contra cost, un nou card.

La expirarea termenului de valabilitate a cardului, banca elibereaza titularului, gratuit, un nou card.

Operatiunile efectuate in strainatate se deconteaza din contul in lei atasat cardului, la cursul de licitatie valutara al bancii (banca va participa la cumpararea valutei prin licitatie valutara in termen de 7 zile lucratoare bancare, in functie de data decontarii internationale).AVANTAJE

- grad ridicat de securitate;
- cardul are o larga utilizare in tara si in strainatate, atat la terminalele electronice, cat si la cele mecanice care afiseaza sigla MasterCard;
- comisioane accesibile;
- nu exista limita zilnica de retragere de numerar (in limita soldului, numerarul se poate extrage in transe succesive de 40 de bancnote);
- accesul la pachetul de servicii bancare
Contul Total (plati facturi, transfer in cont curent, descoperire de cont, serviciul de m-banking SmartTel(TM) si serviciul eTax ce permite plata taxelor si impozitelor locale);

BANCPOST nu percepe: comision de deschidere cont card, comision anual de administrare cont card, comision reinnoire card la expirarea perioadei de valabilitate, comision de alimentare periodica, , intrabancara a contului de card, comision de transfer in alte conturi de card/curente ale aceluiasi titular, comision pentru eliberarea extrasului de cont aferent ultimei luni calendaristice incheiate (ridicat de client de la sucursala/agentie), comision pentru cumparaturi.

Debit cardul cu cont in lei 'MILLENIUM'

Debit cardul MILLENIUM este un suport de tranzactie standardizat, securizat si informatizat care are urmatoarele elemente obligatorii: numarul cardului, numele si prenumele detinatorului, data emiterii si expirarii valabilitatii, denumirea si sigla emitentului, o banda magnetica si o rubrica pentru semnatura titularului.


CARACTERISTICI

Debit cardul cu cont in lei MILLENIUM este un card Maestro emis in sistem MasterCard International cu acceptare la terminalele electronice de pe teritoriul Romaniei si din strainatate.
Debit cardul cu cont in lei MILLENIUM poate fi folosit si pentru plata salariilor.
Este folosit pentru a extrage numerar prin intermediul oricarui ATM sau EFTPOS la care este afisata sigla Maestro (in valuta tarii in care efectueaza operatiunea), ca mijloc de plata a diverselor marfuri si servicii, in relatia cu comerciantii, precum si pentru utilizarea serviciilor oferite de Bancpost pentru acest tip de card.BENEFICIARI

Este destinat persoanelor fizice.INFORMATII

Pentru a intra in posesia acestui tip de card persoanele fizice trebuie sa completeze si sa depuna la orice unitate teritoriala a bancii, o cerere de emitere a cartii de plata, sa prezinte actele necesare si sa achite in numerar sau prin virament suma minima pentru deschiderea contului de card, precum si taxa de emitere a acestuia. Din suma de deschidere a contului de card se retine o suma care reprezinta valoarea intangibila, ce ramane la dispozitia bancii pana in momentul inchiderii contului de card.

Acte necesare:

Actul de identitate (B.I /carte identitate/ pasaport) al titularului si posesorilor desemnati in original si copie

Termenul de emitere a acestui tip de card este de aproximativ o saptamana.
Banca elibereaza lunar, extrase de cont pentru evidentierea operatiunilor efectuate cu cardul MILLENIUM.
Pentru eventualele reclamatii privind deficientele aparute cu ocazia operatiunilor efectuate cu cardul MILLENIUM, titularul se va adresa unitatilor teritoriale Bancpost. Solutionarea refuzurilor de plata a operatiunilor de comert electronic efectuate cu cardul MILLENIUM se face in functie de documentele probatoare.
In cazul furtului sau pierderii cardului, titularul se va adresa la
linia de urgenta carduri (24 de ore din 24), iar banca va bloca, la cererea acestuia, accesul cardului la contul aferent.
In cazul furtului, pierderii sau distrugerii cardului, la cererea titularului, banca elibereaza, contra cost, un nou card.
La expirarea termenului de valabilitate a cardului, banca elibereaza titularului, gratuit, un nou card.
Operatiunile efectuate in valuta se autorizeaza de Banca on-line la cursul de schimb practicat de MasterCard International la momentul autorizarii. In termen de maxim 7 zile lucratoare bancare (in functie de data decontarii internationale), Banca va participa la cumpararea valutei prin licitatie valutara, decontand diferenta de curs intre cursul de licitatie si cel practicat de MasterCard International la momentul autorizarii, din contul de card al Titularului de cont.AVANTAJE

- grad ridicat de securitate;
- operatiunile sunt efectuate on-line;
- comisioane accesibile;
- posibilitate de retragere de 100 % din disponibil;
- asociat cu un cont curent permite accesul la pachetul de produse bancare
Contul Total (plati facturi, transfer in cont curent, descoperire de cont, serviciul de m-banking SmartTel(TM) si serviciul eTax ce permite plata taxelor si impozitelor locale);
- dobanzi mai mari pentru soldul din contul de card decat dobanda pentru disponibilitatile la vedere.

BANCPOST nu percepe titularului: comision pentru deschiderea contului de card, comision anual de administrare cont card, comision reinnoire card la expirarea perioadei de valabilitate, comision de alimentare periodica, intrabancara a contului de card , comision pentru eliberarea extrasului de cont aferent ultimei luni calendaristice incheiate (ridicat de client de la sucursala/agentie), comision pentru cumparaturi in tara sau strainatate.

4 Debit cardul cu 2 conturi (in lei si valuta) 'PROSPERA'

Debit cardul PROSPERA este un suport de tranzactie standardizat, securizat si informatizat care are urmatoarele elemente obligatorii: numarul cardului, numele si prenumele detinatorului, data emiterii si expirarii valabilitatii, denumirea si sigla emitentului, o banda magnetica si o rubrica pentru semnatura titularului.


CARACTERISTICI

Debit cardul cu doua conturi (in lei si valuta-USD) PROSPERA este un card embosat, emis de Bancpost in sistem VISA International cu acceptare pe teritoriul Romaniei (contul in lei) si in strainatate (contul in USD).
Este folosit la orice terminal electronic (ATM sau EFTPOS) sau mecanic (IMPRINTER) care afisaza sigla VISA, pentru obtinerea de numerar sau ca mijloc de plata a diverselor marfuri si servicii, in relatia cu comerciantii, precum si pentru utilizarea serviciilor oferite de Bancpost pentru acest tip de card.BENEFICIARI

Este destinat persoanelor fizice.INFORMATII

Pentru a intra in posesia acestui tip de card persoanele fizice trebuie sa completeze si sa depuna la orice unitate teritoriala a bancii, o cerere de emitere a cartii de plata, sa prezinte actele necesare si sa achite in numerar sau prin virament suma minima pentru deschiderea contului de card (in lei si in valuta), garantia obligatorie, precum si taxa de emitere a acestuia. Din suma de deschidere a contului de card in lei se retine o suma care reprezinta valoarea intangibila, ce ramane la dispozitia bancii pana in momentul inchiderii contului de card.
Acte necesare:

Actul de identitate (B.I./carte identitate/pasaport) al titularului si posesorilor desemnati in original si copie
Termenul de emitere a acestui tip de card este de aproximativ o saptamana.
Banca elibereaza lunar extrase de cont pentru evidentierea operatiunilor efectuate cu cardul PROSPERA.
Pentru eventualele reclamatii privind deficientele aparute cu ocazia operatiunilor efectuate cu cardul PROSPERA, titularul se va adresa unitatilor teritoriale Bancpost. Solutionarea refuzurilor de plata a operatiunilor de comert electronic efectuate cu cardul PROSPERA se face in functie de documentele probatoare.
In cazul furtului sau pierderii cardului, titularul se va adresa la
linia de urgenta carduri (24 de ore din 24), iar banca va bloca, la cererea acestuia, accesul cardului la contul aferent.
In cazul furtului, pierderii sau distrugerii cardului, la cererea titularului, banca elibereaza, contra cost, un nou card.
La expirarea termenului de valabilitate a cardului, banca elibereaza titularului, gratuit, un nou card.AVANTAJE

- grad ridicat de securitate;
- serie embosata ceea ce permite utilizarea cardului atat la terminalele electronice cat si la cele mecanice;
- brand bine cunoscut (VISA CLASSIC);
- ofera servicii conexe -
Contul Total (plati facturi, transfer in cont curent, descoperire de cont, serviciul de m-banking SmartTel(TM) si serviciul eTax ce permite plata taxelor si impozitelor locale);
- sunt acceptate oriunde in lume.

BANCPOST nu percepe: comision de deschidere a contului de card, comision de reinnoire a cardului la expirarea perioadei de valabilitate, comision de administrare anuala a contului in lei, comision pentru cumparaturi facute cu cardul in tara si in afara tarii, comision pentru eliberarea extrasului de cont aferent ultimei luni calendaristice incheiate (ridicat de client de la sucursala/agentie), comision de alimentare periodica, intrabancara a contului de card.5 Cardurile de credit TAROM American Express Classic si Premium

Avantaje oferite de cardurile de credit TAROM American Express:

*           Mile de zbor Smart Miles pentru fiecare tranzactie sau retragere de numerar efectuata

*           Perioada de gratie de pana la 55 zile

*           Cea mai mare limita de credit de pe piata

*           Reduceri importante si oferte speciale prin programul Selects

*           Servicii dedicate de calatorie ( 2.200 de oficii de turism in peste 130 de tari; asigurari pentru voiaj, asigurari medicale pentru evenimente neprevazut, centru international de asistenta non-stop)

*           Program unic de protectie a cumparaturilor

TAROM American Express Classic

TAROM American Express Premium

Beneficiari: persoanele fizice cu varsta cuprinsa intre 18-65 ani cu venituri nete lunare de peste 1.000 RON.

Ce ofera TAROM American Express Classic:

Limita minima de creditare

1.800 RON

Limita maxima de creditare

30.000 RON

Dobanda anuala

Perioada de gratie

55 zile

Suma minima de rambursat

Comision anual de administrare

70 RON

Taxa emitere

40 RON

Contorizare mile

Promotie

in perioada 15 noiembrie 2006 -15 februarie 2007 milele Smart Miles acumulate se dubleaza automat

*           Pentru o valoare a cumparaturilor de 3 RON (inclusiv retrageri de numerar), castigi automat 2 mile de zbor Smart Miles;

*           la 3 RON cheltuiti pentru achizitionarea de bilete TAROM primesti 4 mile de zbor Smart Miles

*           bonus la activare : 1.000 de mile de zbor Smart Miles

Beneficiari: persoanele fizice cu varsta cuprinsa intre 18-65 ani cu venituri nete lunare de peste 2.900 RON.

Ce ofera TAROM American Express Premium:

Limita minima de creditare

9.000 RON

Limita maxima de creditare

75.000 RON

Dobanda anuala

Perioada de gratie

55 zile

Suma minima de rambursat

Comision anual de administrare

480 RON

Taxa emitere

75 RON

Contorizare mile

Promotie

in perioada 15 noiembrie 2006 -15 februarie 2007 milele Smart Miles acumulate se dubleaza automat

*           Pentru o valoare a cumparaturilor de 3 RON (inclusiv retrageri de numerar), castigi automat 3 mile de zbor Smart Miles;*           la 3 RON cheltuiti pentru achizitionarea de bilete TAROM primesti 5 mile de zbor Smart Miles

*           bonus la activare : 2.000 de mile de zbor Smart Miles

In plus, beneficiezi si de urmatoarele servicii preferentiale:

*           check-in la clasa Business chiar daca zborul este efectuat la clasa Economy

*           acces in salonul de asteptare Business din incinta Aeroportului International Henri Coanda

*           rambursarea avansului in cazul anularii calatoriei

*           excedent de bagaj gratuit: 10kg pentru cursele externe si 5 kg pentru cursele interne

6 Cardurile de credit American Express Green si Gold

Cardurile de credit American Express lei ofera o limita de creditare ridicata si beneficii exclusive menite sa raspunda asteptarilor si exigentelor dumneavoastra.

Avantajele detinerii cardurilor de credit American Express Green si Gold: Independenta financiara :

*           limita de creditare ridicata

*           perioada de gratie de pana la 55 de zile

*           rambursare lunara a doar 3% din suma datorata

Protectia cumparaturilor :

- un concept nou pe piata romaneasca, destinat in exclusivitate membrilor American Express: cumparaturile de valoare realizate cu cardul American Express beneficiaza de un sistem de protectie in caz de deteriorare accidentala, furt sau orice alta situatie neprevazuta, activ pe o perioada de 30 de zile, prin care va veti recupera integral sau partial daunele produse

Discounturi exclusive :

programul Selects ofera discounturi importante pe toata durata anului in diverse locatii comerciale ale partenerilor American Express din Romania si din strainatate: hoteluri, restaurante, magazine, centre de sanatate si frumusete, etc. Ca membru American Express va veti bucura din plin de servicii ireprosabile si de cea mai buna primire.

Avantaje de calatorie :

*           servicii dedicate de turism: asistenta non-stop, transfer de la aeroport; reconfirmarea biletelor de zbor, ghid de calatorii, rezervari hotel sau inchiriere masini;

*           prin serviciul American Express Travel aveti acces la o multitudine de oferte pentru vacanta dumneavoastra (programul American Express Vacations) si tarife reduse la mii de hoteluri din intreaga lume (programul Preffered Hotels)

*           peste 2200 de birouri de turism in toata lumea

*           asigurare de calatorie si asistenta dedicata 24h din 24h pe toata durata calatoriei;

*           brosura Travel se va afla la dispozitia dumneavoastra spre consultare in orice unitate Bancpost

Beneficiari American Express Green:

Persoanele fizice cu varsta cuprinsa intre 18-65 ani cu venituri nete de 1000RON

Beneficiari American Express Gold:

Persoanele fizice cu varsta cuprinsa intre 18-65 ani cu venituri nete de 3000RON

Ce ofera American Express Green?

Limita minima de creditare

1.800 RON

Limita maxima de creditare

20.000 RON

Dobanda anuala

Perioada de gratie

Suma minima de rambursat

3%, min 50 RON

Ce ofera American Express Gold?

Limita minima de creditare

9.000 RON

Limita maxima de creditare

54.000 RON

Dobanda anuala

Perioada de gratie

Suma minima de rambursat

3%, min RON 100

Unde puteti folosi cardul American Express?

- la comerciantii unde este afisata sigla American Express, in tara sau in strainatate
- pentru retragerea de numerar:

*           pe teritoriul Romaniei: de la orice unitate Bancpost

*           in strainatate (in valuta tarii in care se efectueaza operatiunea): de la orice ATM care afiseaza sigla American ExpressDocumente necesare obtinerii cardurilor de credit American Express:

- pentru
cetateni romani rezidenti in Romania:

*           cererea-contract de credit pentru emiterea cardului in lei American Express

*           copie dupa actul de identitate

*           Adeverinta de venit tip


- pentru
cetateni straini rezidenti in Romania:

*           cererea-contract de credit pentru emiterea cardului in lei American Express

*           Adeverinta venit tip

*           Copie a pasaportului

*           Copie a permisului temporar sau definitiv de sedere valabil

*           Copie a permisului de munca valabil

Alte informatii

Pentru informatii suplimentare sunati la numarul gratuit (accesabil in reteaua Romtelecom): 0800 800 228 sau alternativ la 0725 181 306.

Pentru anuntarea pierderii, furtului, blocarii sau utilizarii frauduloase a cardului Dvs. sau pentru orice alte situatii de urgenta, va rugam sa ne contactati la linia de urgenta 308.45.55 (24 de ore din 24), iar banca va bloca, la cererea Dvs., accesul la contul aferent. In cazul furtului, pierderii sau distrugerii cardului, la cererea titularului, banca elibereaza, gratuit, un nou card.

La expirarea termenului de valabilitate a cardului, banca elibereaza titularului, gratuit, un nou card.

La cererea titularului, banca poate emite un card suplimentar pentru un alt membru al familiei.

7 Debit cardul cu cont in lei 'ULTRA'

Debit cardul ULTRA este un suport de tranzactie standardizat, securizat si informatizat care are urmatoarele elemente obligatorii: numarul cardului, numele si prenumele detinatorului, data emiterii si expirarii valabilitatii, denumirea si sigla emitentului, o banda magnetica si o rubrica pentru semnatura titularului.


CARACTERISTICI

Debit cardul cu cont in lei ULTRA este un card emis in sistem VISA International cu acceptare numai la terminalele electronice de pe teritoriul Romaniei.
Debit cardul cu cont in lei ULTRA poate fi folosit pentru plata salariilor, pensiilor, burselor, precum si a alocatiilor de stat pentru copiii cu varsta de peste 14 ani.
Este folosit pentru a extrage numerar prin intermediul oricarui ATM sau EFTPOS la care este afisata sigla VISA si ca mijloc de plata a diverselor marfuri si servicii, in relatia cu comerciantii care detin terminale EFTPOS.
Titularii de carduri Ultra beneficiaza si de serviciile conexe oferite de Bancpost pentru acest tip de card.


BENEFICIARI

Este destinat persoanelor fizice si juridice.


INFORMATII

Pentru a intra in posesia acestui tip de card persoanele fizice si juridice trebuie sa completeze si sa depuna la orice unitate teritoriala a bancii, o cerere de emitere a cartii de plata, sa prezinte actele necesare si sa achite in numerar sau prin virament suma minima pentru deschiderea contului de card, precum si taxa de emitere a acestuia. Din suma de deschidere a contului de card se retine o suma care reprezinta valoarea intangibila, ce ramane la dispozitia bancii pana in momentul inchiderii contului de card.

Acte necesare:

Pentru societatile comerciale:
- statut de functionare si contract de societate sau act constitutiv
- hotarare judecatoreasca
- certificat de inmatriculare/cerere de mentiuni la Registrul Comertului
- cod fiscal/cod unic de inregistrare
- dovada de sediu
- extras din procesul verbal al asociatilor
- autorizatia de functionare eliberata de Ministerul Industriei si Comertului pentru reprezentantele societatilor comerciale straine inregistrate in Romania
- orice alte documente specifice de identificare
- Actul de identitate al persoanei imputernicite sa angajeze societatea (B.I./carte identitate/pasaport)in copie si original

*           Pentru persoane fizice:
- Actele de identitate al titularului si ale posesorilor desemnati (B.I./carte identitate/pasaport) in copie si original

Termenul de emitere a acestui tip de card este de aproximativ o saptamana.
Extrasele de cont pentru evidentierea operatiunilor efectuate cu cardul ULTRA sunt emise de catre banca in fiecare luna, pentru persoane fizice si zilnic, pentru persoane juridice.
Pentru eventualele reclamatii privind deficientele aparute cu ocazia operatiunilor efectuate cu cardul ULTRA, titularul se va adresa unitatilor teritoriale Bancpost. Solutionarea refuzurilor de plata a operatiunilor de comert electronic efectuate cu cardul ULTRA se face in functie de documentele probatoare.
In cazul furtului sau pierderii cardului, titularul se va adresa la
linia de urgenta carduri (24 de ore din 24), iar banca va bloca, la cererea acestuia, accesul la contul aferent.
In cazul furtului, pierderii sau distrugerii cardului, la cererea titularului, banca elibereaza, contra cost, un nou card. La expirarea termenului de valabilitate a cardului, banca elibereaza titularului, gratuit, un nou card.


AVANTAJE

- grad ridicat de securitate;
- brand bine cunoscut (VISA Electron);
- comisioane accesibile;
- nu exista limita zilnica de retragere de numerar (in limita soldului, numerarul se poate extrage in transe succesive de 40 de bancnote);
- accesul la pachetul de servicii bancare
Contul Total (plati facturi, transfer in cont curent, descoperire de cont, serviciul de m-banking SmartTel(TM) si serviciul eTax ce permite plata taxelor si impozitelor locale);
- dobanzi mai mari pentru soldul din contul de card decat cele pentru disponibilitatile la vedere si diferentiate in functie de marimea soldului existent.
BANCPOST nu percepe: comision de deschidere cont card, comision anual de administrare cont card, comision reinnoire card la expirarea perioadei de valabilitate, comision de alimentare periodica, intrabancara a contului de card , comision de transfer in alte conturi de card/curente ale aceluiasi titular, comision pentru eliberarea extrasului de cont aferent ultimei luni calendaristice incheiate (ridicat de client de la sucursala/agentie), comision pentru cumparaturi.

8 Debit cardul cu cont in valuta 'SUPREMA' (Business)

Debit cardul 'SUPREMA' este un suport de tranzactie standardizat, securizat si informatizat care are urmatoarele elemente obligatorii: numarul cardului, numele si prenumele detinatorului, data emiterii si expirarii valabilitatii, denumirea si sigla emitentului, o banda magnetica si o rubrica pentru semnatura titularului.

CARACTERISTICI

Debit cardul cu cont in valuta 'SUPREMA' (Business) este un card embosat, emis de Bancpost in sistem VISA International in USD, cu acceptare numai in strainatate.
Este folosit la orice terminal electronic (ATM sau EFTPOS) sau mecanic (IMPRINTER) care afisaza sigla VISA, pentru obtinerea de numerar, ca mijloc de plata a diverselor marfuri si servicii in relatia cu comerciantii, precum si pentru utilizarea serviciilor oferite de Bancpost pentru acest tip de card.


BENEFICIARI

Este destinat persoanelor juridice (card de companie).


INFORMATII

Pentru a intra in posesia acestui tip de card persoanele juridice trebuie sa completeze si sa depuna, la orice unitate teritoriala a bancii, o cerere de emitere a cartii de plata, sa prezinte actele necesare si sa achite in numerar sau prin virament suma minima pentru deschiderea contului de card, taxa de emitere a acestuia, precum si garantia obligatorie. La inchiderea contului de card, garantia este inapoiata titularului.

Acte necesare:

Acte identificare societate comerciala:
- statut de functionare si contract de societate sau act constitutiv
- hotarare judecatoreasca
- certificat de inmatriculare/cerere de mentiuni la Registrul Comertului
- cod fiscal/cod unic de inregistrare
- dovada de sediu
- extras din procesul verbal al asociatilor
- autorizatia de functionare eliberata de Ministerul Industriei si Comertului pentru reprezentantele societatilor comerciale straine inregistrate in Romania
- orice alte documente specifice de identificare

*           Actul de identitate al persoanei imputernicite sa angajeze societatea (B.I./carte identitate/pasaport) copie si original

Termenul de emitere a acestui tip de card este de aproximativ o saptamana.
Banca elibereaza lunar, extrase de cont pentru evidentierea operatiunilor efectuate cu cardul SUPREMA. Pentru eventualele reclamatii privind deficientele aparute cu ocazia operatiunilor efectuate cu cardul SUPREMA, titularul se va adresa unitatilor teritoriale Bancpost. Solutionarea refuzurilor de plata a operatiunilor de comert electronic efectuate cu cardul SUPREMA se face in functie de documentele probatoare.
In cazul furtului sau pierderii cardului, titularul se va adresa la
linia de urgenta carduri (24 de ore din 24), iar banca va bloca, la cererea acestuia, accesul cardului la contul aferent.
In cazul furtului, pierderii sau distrugerii cardului, la cererea titularului, banca elibereaza, contra cost, un nou card. La expirarea termenului de valabilitate a cardului, banca elibereaza titularului, gratuit, un nou card.


AVANTAJE

- card de companie;
- grad ridicat de securitate;
- serie embosata ceea ce permite utilizarea cardului atat la terminalele electronice, cat si la cele mecanice;
- brand bine cunoscut (VISA Business);
- ofera servicii conexe - Contul Total
- sunt acceptate oriunde in lume.
BANCPOST nu percepe: comision de deschidere cont card, comision reinnoire card la expirarea perioadei de valabilitate, comision de alimentare periodica, intrabancara a contului de card, comision pentru eliberarea extrasului de cont aferent ultimei luni calendaristice incheiate (ridicat de client de la sucursala/agentie), comision pentru cumparaturi in afara tarii.


Politica de confidentialitateDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 1034
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2021 . All rights reserved

Distribuie URL

Adauga cod HTML in site