Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  


ArheologieIstoriePersonalitatiStiinte politice


Razboiul bio-psihologic

Istorie

+ Font mai mare | - Font mai micRazboiul bio-psihologic

Cei mai multi au auzit despre razboiul bio-psihologic. In timp de razboi, dusmanul otraveste apa potabila sau raspandeste virusi si bacterii. Ati auzit insa ceva, despre experientele bio-psihologice din America?
Iata cateva exemple:

In 1950, de pe un vapor al U.S. Navy au fost pulverizate timp de sase zile bacterii de tipul Serratia asupra orasului San Francisco. Aproape toti cei 800.000 de locuitori au avut simptome. Serratia produce tulburari ale aparatului respirator. Indiscretii din randul armatei americane, au dezvaluit ca intre anii 1949 si 1969 s-au facut 239 de experiente sub cerul liber.

Dar americanii au suferit si alte experiente, nu numai bacteriologice. NBC-ul a facut cunoscut la 16 ianuarie 1981 ca nord-vestul SUA a fost bombardat mai multi ani cu unde de frecventa micro de catre sovietici. Aceste unde au fost programate pe lungimi bio-electronice de frecventa. In limbajul specialistilor se numesc 'electrified low frequence'. Ele au fost descoperite in 1884 de un european, Nicola Tesla. Acesta a venit in America la Edison, apoi a lucrat impreuna cu George Westinghouse. In 1892 ei au construit prima centrala electrica de curent alternativ. Undele de frecventa micro se mai numesc si Tesla effect sau ELF. Aceste unde, proiectate asupra unui om, provoaca decuplarea impulsurilor electrice in creier, functiunile neurologice si psihologice sunt diminuate si indivizii devin sugestionabili.

Si sovieticii au lucrat din 1960 (cum spune articolul din Associated Press din 20 mai 1983) la proiectul 'Sida', cu unde radio de 40 megahertzi, pentru a produce indivizilor o stare de transa. Cu aceste unde s-a incercat sa se combata nevrozele, hipertensiunea, problemele psihice dar, in acelasi timp, aceste unde pot produce agresiuni sau depresii.

In razboiul rece, cand a fost cercetata ambasada americana din Moscova, daca are aparate-spioni in pereti, s-a descoperit ca un anumit 'signal' moscovit de unde micro a fost indreptat ani de zile de catre rusi asupra ambasadei. Dupa Raportul Defense Intelligence Agency din 1962, cu aceste unde s-a cautat sa se provoace dureri de cap si de ochi, vomismente, oboseala, depresii, reducerea functiunilor intelectuale, reducerea memoriei si cancer. Zbigniew Brzezinsky dezvaluie ca in randul personalului ambasadei exista un numar ridicat de cazuri de cancer. Cu 'psichotronics' se poate reduce sau anihila vointa de atac a soldatilor in lupta. Revista 'Magazine 2000', din decembrie 1993, nr. 97 descrie cum, cu ajutorul acestor 'psichotronics' mii de soldati irakieni au iesit din transee si s-au predat chiar ziaristilor. Armele 'Psichotronics Mind Control' au neutralizat total armata irakiana, dand-o prada tancurilor americane. Revista de aviatie americana 'Aviatron Week and Space Technology' din ianuarie 1993, informeaza ca Ministerul american al apararii doteaza rachetele cu instrumente care emit pulsatii electromagnetice (EMP), cu care se anihileaza total inamicul, sau produc perturbarea instinctului de orientare si aceasta cu actiune pe o raza de 2500 km.Autoritatile cele mai cunoscute care lucreaza in acest sector sunt colonelul si fizicianul Thomas Bearden din armata americana, fizicianul american Sidney Hurwitz si fizicianul american Guy Obelensky. Hurwitz si Obelensky lucreaza din 1969 si pentru armata israeliana.

Despre factorii climatici cu care se poate purta un razboi nu se vorbeste deloc in lume. Noi credem ca astazi motivele principale in anomaliile climei sunt racirea pamantului si dublarea emisiilor de dioxid de carbon care incalzesc atmosfera.

Meteorologii si oamenii de stiinta de seama au ajuns la concluzia ca, in urmatorii 50 ani, se va simti inceputul erei glaciare. Aceasta epoca glaciara nu are nimic comun cu incalzirea atmosferei sau cu poluarea ei. In cateva decenii, coborarea temperaturii va egala fenomenul incalzirii, cunoscut sub numele de 'efectul de sera'. Un procent mai scazut de caldura solara poate declansa o epoca glaciara.

Cu privire la clima, mai exista un aspect pe care mass-media nu-l comenteaza. Este vorba de experientele de influentare a climei. Nu toate fenomenele naturii sunt de origine naturala. Oamenii intind bratele spre nori si isi pun singuri in pericol existenta. In 1975 s-au efectuat numai in SUA noua programe de modificare a climei. In alte tari au fost 66 programe. S-au stropit norii cu condensate pentru a produce ploaia, s-a estompat grindina, s-a dispersat ceata, s-a cautat a se impiedica uraganele, viscolele, cutremurele si inundatiile, s-au incercat captari de fulgere. Nu exista legi care sa impiedice un monopol asupra climei. Honduras a protestat in 1973, invinovatind SUA ca prin captarea ploilor a provocat seceta. Americanii au schimbat cursul uraganului Fifi, pentru a salva turismul in Florida. A protestat si El Salvador. De asemenea, Japonia, Rhodesia si Israel au fost invinovatite ca fura ploile.

In 1987 s-au intalnit la Conferinta din Alabama oameni de stiinta de calibru mare, care au comentat datele culese de satelit. Dr. Gerstein a facut cunoscut ca, datorita poluarii atmosferei,      clima va suferi influente catastrofale, incat in mileniul III va fi imposibila viata pe pamant.


Politica de confidentialitateDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 726
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2022 . All rights reserved

Distribuie URL

Adauga cod HTML in site