Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  


Alimentatie nutritieAsistenta socialaCosmetica frumuseteLogopedieRetete culinareSport

Fitness

Notiuni generale despre antrenament fitness

Fitness

+ Font mai mare | - Font mai micNotiuni generale despre antrenamentDe ce este nevoie de un program?

Acesta este, alaturi de alimentatie, unul dintre cele mai delicate aspecte ale culturismului, intrucat exista o multitudine de puncte de vedere, care adesea se contrazic. In culturism lucrurile nu stau ca in stiintele exacte. Altfel zis, nu se poate elabora un program standard, aplicabil cu aceleasi rezultate la toti practicantii de exercitii. Cu cat nivelul este mai inalt, cu atat diferentele cresc, astfel incat fiecare campion are un program propriu de antrenament, pe care el il considera ca fiind cel mai eficient. Dar un asemenea program este rezultatul a ani intregi de incercari si experimentari. In plus, asemenea programe sunt aplicabile numai campionilor, care au o anumita structura a organismului, diferita de cea a oamenilor obisnuiti.De aceea, site-ul culturism.ro nu va va prezenta programele de antrenament ale marilor campioni profesionisti, cum fac unele reviste dornice sa-si gaseasca mai multi cumparatori. Noi, care va oferim informatiile GRATUIT, n-avem de ce sa pacalim facandu-va sa credati ca daca veti lucra dupa programul lui Arnold veti arata ca el. Va dam in schimb alt sfat: creati-va propriul program de antrenament! Voi sunteti singurii in masura sa stabileasca ceea ce este mai bine pentru corpul vostru. Aveti incredere in propriile simturi!

Trebuie sa stiti ca, daca doriti sa practicati acest sport pebtru a va intretine corpul, fara sa tintiti inalta performanta, e bine sa puneti accentul pe exercitiile care folosesc greutatea propriului corp: flotarile, abdomenele, genuflexiunile, tractiunile la bara. In elaborarea unui program de antrenament, trebuie sa tineti cont de principiile de baza ale culturismului. Daca totusi preferati sa vi se dea totul de-a gata, vom incerca sa vedem ce putem face pentru dumneavoastra.Cate repetari fac?

Aici puteti decide doar dumneavoastra, in functie de efortul resimtit. In general, nu se fac mai mult de 12-15 repetari. Este important sa aveti in vedere si principiul piramidei.

Atentie, incepatori!

Pentru a putea lucra dupa programul nostru, trebuie sa lucrati cu greutati mici. Nu incercati sa va intreceti cu ceilalti din sala, nu s-au nascut asa cum ii vedeti. Daca va tineti de treaba, ii veti ajunge din urma.
Deci, alegeti-va greutatile adecvate!

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii de utilizareDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 1098
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2023 . All rights reserved