Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  


ArheologieIstoriePersonalitatiStiinte politice


UFO

Istorie

+ Font mai mare | - Font mai micUFO

Fiecare om va raspunde prompt, daca este intrebat, ca pe planeta Marte nu este posibila viata. Dar, ce stim noi exact?

Noi stim numai ceea ce ni se spune de catre NASA, sau ce aflam din cartile de astronomie. O dovada ca pe Marte a existat candva viata inteligenta, ne furnizeaza fotografiile luate de Viking 1 la 31 iulie 1976.
Viking 1 a zburat deasupra planetei Marte la o inaltime de 1500 de km, de unde au fost fotografiate piramide simetrice. Aceasta dovada este revolutionara si dovedeste ca omul nu este singur in Univers si ca nu este nicidecum 'coroana creatiei'.

In 1959 a inceput proiectul explorarii planetei Marte. Americanii au construit farfurii zburatoare cu ajutorul oamenilor de stiinta germani ca Victor Schanberger, care s-a ocupat de tehnologia farfuriilor zburatoare cazute in vestul SUA si care a lucrat la construirea celor americane.

In 1960 au fost instalate doua baze pe Luna in partea de est, care s-au numit 'baza lui Arhimede' si 'baza lui Cassini'. De pe aceste baze s-a proiectat explorarea planetei Marte. In 22 mai 1962 s-a trimis o nava cu oameni. Totul a fost filmat din interiorul farfuriei zburatoare.

Toate aceste proiecte au fost tinute strict secret: ele mergeau in paralel cu programul oficial al zborurilor spatiale. In ianuarie 1977, a cazut in mana radioastronomului William Ballantine filmul efectuat din farfuria zburatoare in mai 1962. Acest film a ajuns si in mina unui colaborator de la NASA, Harry Carmell. Pe 6 februarie 1977, Ballantine a avut o intalnire cu John Hendry, managerul unui ziar international, cu care dorea sa discute difuzarea filmului. Pe drum spre intalnirea sa cu Hendry, Ballantine a murit intr-un misterios accident de automobil. Sotia sa, impreuna cu Carmell au dat acest film societatii de televiziune 'Science Report', care apartine canalului englez de televiziune 'Secpeter TV'. Acest film a fost difuzat de Science Report.

La scurt timp, canalul de televiziune a fost avertizat ca i se va lua licenta, daca va continua sa comenteze aceasta tema.

Filmul a fost realizat din cockpitul pilotului, arata pe scurt instrumentele de bord, presiunea atmosferei de afara era de 700 milibari si temperatura de 40°C. Pilotii strigau:

'Ura! Este 22 mai 1962, noi suntem pe planeta Marte si avem aer!'

Pana astazi nu s-a dat o explicatie miscarii unor canale martiene observate de astronomi.

O alta intrebare este, unde a disparut sonda sovietica 'Phobos II', care in 1989 a aterizat pe Phobos, un satelit al planetei Marte. Din momentul in care a aterizat, contactul a fost intrerupt pentru totdeauna, din motive necunoscute.

La fel a disparut sonda Observer trimisa spre Marte in 24 august 1993.

Aceste fapte sunt suspecte. Se cheltuiesc sume enorme pentru cercetari speciale, sunt angajati cei mai buni oameni de stiinta, dar cetateanului de rand nu i se spune aproape nimic despre cele cercetate. Instrumentele livreaza milioane de fotografii si informatii, insa la televiziune sau radio nu se prezinta aproape nimic. Nu este acest lucru suspect? Fiti siguri ca in cercetarea astrospatiala s-a format un monopol, care lucreaza numai pentru o 'elita'. Posibil ca aceasta elita sa-si faca programe, pentru ca in momentul in care va incepe epoca glaciara, care va veni sigur, sa se instaleze pe o alta planeta!

Dupa cum vedeti, tema farfuriilor zburatoare este mult mai 'terestra' decat am stiut pana acum. Se cheltuiesc sume mari pentru tinerea in secret a acestei energii magnetice, care nu este monopolul nici unui concern.

Aceste obiecte zburatoare se afla acum si in constructia unor particulari. Acest lucru nu este pe placul 'Multis-ilor'. Nu toti oamenii de stiinta pot fi corupti cu bani. Dar aceste tehnologii nu pot fi patentate si trebuie imediat date in productie, cu riscul ca a doua zi sa apara anumiti indivizi care sa ceara cumpararea patentului, chiar prin amenintare si santaj.

Ne intrebam, cat timp vor putea tine in secret aceste masini libere de energie si care pot zbura?

Interesant ar fi de mentionat doua fapte foarte recente. Pe data de 3 septembrie 1994, televiziunea austriaca a aratat intr-o emisiune de stiri la ora 20.00, o masina de gatit cu energie magnetica, prezentata la expozitia de obiecte casnice de larg consum, tinuta la Viena la 1 septembrie 1994. A fost aratata o oala unde fierbea puternic apa, fara electricitate, fara gaz, fara lemne, numai cu doua discuri magnetice.

Interesant este ca aceasta stire senzationala nu a fost difuzata nicaieri pana acum, iar firme mari din Germania, care livreaza bucatarii complete, nu stiu nimic despre aceasta masina de gatit care costa 26.000 de shillingi.

Un alt fapt neobisnuit, este ca televiziunea germana ARD a difuzat (pentru prima data!) un program dedicat farfuriilor zburatoare, UFO, pe data de 25 octombrie 1994.

Au fost intervievati doi piloti ai companiei aeriene Lufthansa, care au povestit in mod foarte serios ca, in timpul zborurilor lor au vazut de multe ori masini zburatoare rotunde, cu o viteza enorma (pe verticala sau cu viraje in unghi de 90

Dupa cum vedeti, mass-media este unealta principala pentru a tine lumea in ignoranta. Din acest motiv, foarte putini oameni cunosc adevarul despre politica, economie, religie, istoria omenirii, adevarata fata a Lunii si a planetei Marte.Nimeni nu a auzit si nu este preocupat de adevaratul program cosmic, energia libera, adevarata viata a lui Cristos, aura corpului uman, campul sau magnetic, tehnologia extraterestra.

Numarul raporturilor UFO creste mereu. In iunie 1952 au fost inregistrate de aviatia americana 250 de zboruri.

Proiectul lor de cercetare, numit 'Blue Book', contine in actele sale peste 2000 de rapoarte de observatie UFO. Majoritatea sunt adnotate ca 'necunoscute'.

Fenomenul a atins o dimensiune care a atras si alte foruri spre cercetari. CIA a inceput sa cerceteze oficial farfuriile zburatoare, din punctul de vedere al sigurantei statului american, in ceea ce priveste spatiul aerian si pentru a stabili daca sunt necesare cercetari si studii pe aceasta tema.

O parte din documentele elaborate de CIA au fost date publicitatii de catre presedintele Carter. La 11 septembrie 1952 vicedirectorul sectiei stiintifice CIA, Marshal Chadwell, a facut un raport despre toate punctele de inregistrare de pe glob, cu privire la ordinul care s-a dat tuturor bazelor de aviatie, pentru a raporta observatiile legate de obiectele zburatoare UFO.

Acest fenomen implica doua probleme: periclitarea spatiului aerian si reactia psihologica asupra maselor. S-a ordonat o stricta cenzura, pentru a se anihila credinta oamenilor in aceste farfurii zburatoare.

Intre 14-18 ianuarie 1953, sub conducerea dr. H.P Robertson de la Universitatea din California, s-au intrunit personalitati de vaza din Pentagon pentru o analiza. Aceasta tema, sub numele 'Robertson Panel', continea materiale si dovezi asupra UFO, pentru a fi inaintate presedintelui nou numit.

Directorul CIA, amiralul Roscoe Hillenkoetter, comunica presedintelui: 'Implicatiile care privesc siguranta statului se datoresc faptului ca noi nu cunoastem motivele si intentiile celor ce ne viziteaza in aceste farfurii zburatoare'.

Din motive internationale si tehnologice si pentru a se evita panica in randul populatiei, comisia de control 'Majestic 12' este de parere sa se continue cercetarea strict secreta, banalizarea fenomenului in ochii opiniei publice, inducerea in eroare prin inventarea unor explicatii (baloane pentru cercetarea climei, meteoriti etc.). 'Daca nu avem explicatii plauzibile (spune raportul), atunci sa ridiculizam martorii.' In urma acestui ordin, ofiterii Chop si Rupellt si-au dat demisia din aviatia militara.

O scrisoare din 4 septembrie 1987, din partea personalului din aviatia militara, catre presedintele Reagan, contine printre altele:

'Politica CIA de banalizare a fenomenului UFO pe plan national a fost de mare efect'. S-au scris carti si sute de articole in presa prin care s-a falsificat si manipulat tema UFO. Motivele pentru care s-au facut acestea au fost explicate de maiorul Hans Petersen din NATO:

1. Adevarul despre UFO poate periclita sistemul monetar.

2. Toate religiile ar fi nevoite sa-si schimbe dogmele. Nimeni nu doreste acest lucru.

3. Furnizarea de energie va fi data peste cap. Noi vom cunoaste o energie care nu polueaza mediul. Insa concernele multinationale, adeptii energiei atomice, vor pierde influenta asupra omenirii. Trebuie sa avem in vedere cat de mare este puterea gigantilor petrolului!

4. Politicienii care ne-au mintit timp de decenii, isi vor pierde credibilitatea si puterea.

'Berliner Tageszeitung' a publicat un articol al lui Mathias Bröcker, cu ocazia conferintei UFO din Frankfurt in 1990:

'Astazi, ca si inainte, guvernele nu au interes sa aduca la cunostinta populatiei o tehnologie si o autoritate cosmica, poate superioara noua. Cine s-ar mai uita la un sef de guvern sau la un detinator al premiului Nobel, daca ar afla noutati si legi cosmice de la extraterestri?'

Existenta lor este este radical si subversiv tinuta in secret, iar ceea ce se spune ca este supranatural, poate este chiar natural.

Ca incheiere va pot recomanda:

'Cercetati si aflati adevarul, deoarece adevarul va va da libertatea.'


Politica de confidentialitateDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 822
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2022 . All rights reserved

Distribuie URL

Adauga cod HTML in site