Scrigroup - Documente si articole

     

HomeDocumenteUploadResurseAlte limbi doc
Alimentatie nutritieAsistenta socialaCosmetica frumuseteLogopedieRetete culinareSport

Fitness

Exercitii pentru abdomenul perfect

Fitness+ Font mai mare | - Font mai micAbdomen perfect in 2 luniDaca vrei sa arati in forma optima in aceasta vara nu-ti trebuie prea multi bani. Si nici foarte mult timp. Un efort tot trebuie insa sa faci: putin aerobic. Cum marea problema a femeilor este abdomenul, care uneori creste si nu mai da inapoi, antrenoarea Doina Canta de la Noll Beauty Salon va recomanda cateva exercitii simple, dar de efect.

Aerobicul este un sport foarte eficient cand este insotit de un regim de slabit. Efectul se vede dupa doua luni de miscare, combinata cu un regim alimentar. Insa merita efortul.

Da click pe fiecare poza pentru a vedea poza marita.Asezat pe spate, se tin coatele in exterior, picioarele usor departate si se ridica capul, cu barbia in jos, de 20 de ori.

Stai in fund, cu coatele sprijinite de podea, si strangi la piept cate un picior alternativ, de cate 20 de ori fiecare.

Aceeasi pozitie ca in exercitiul anterior dar se strang la piept ambele picioare, tot de 20 de ori.

Asezat intr-o parte, sprijinit intr-o mana, iar picioarele se tin cu talpa flexata, usor ridicate de la podea. Se ridica piciorul de 20 de ori, apoi se schimba partea si se ridica din nou piciorul de deasupra.

Aceeasi pozitie ca la exerciul anterior, dar se indoaie piciorul de sprijin iar cel de deasupra se ridica de cate 20 de ori, apoi se schimba partea. Este foarte bun pentru talie.

Se sta culcat intr-o parte, iar piciorul de deasupra se aduce in fata, atingandu-se cu genunchiul podeaua, de cate 20 de ori. Celalalt picior se tine indoit la spate si lipit de podea.

Culcat pe spate, picioarele se tin in unghi de 90 de grade, se ridica capul cu barbia in piept si coatele in exterior, de cate 20 de ori.

Sprijinit in coate, se ridica picioarele de la podea foarte putin si trunchiul se indoaie spre burta, de cate 20 de ori.

Stand in fund cu picioarele usor departate, se ridica trunchiul de la podea, de cate 20 de ori.

Culcat pe spate si cu bratele sub cap, se ridica si se coboara picioarele de cel putin 20 de ori.

Sprijinit in brate si picioare, se ridica trunchiul de la podea, de cate 20 de ori, apoi se executa si balansari mici, in acea pozitie.

Se sta pe spate, palma dreapta pe abdomen, piciorul drept indoit pe genunchiul stang. Se apropie cotul opus piciorului. Se fac cate 20 de exercitii pe o parte, apoi se schimba picioarele.Politica de confidentialitate | Termeni si conditii de utilizareDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 903
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2024 . All rights reserved