Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  

ArheologieIstoriePersonalitatiStiinte politice


PROIECT DE PROMOVARE A ROMANIEI IN STRAINATATE

Stiinte politice

+ Font mai mare | - Font mai mic
PROIECT DE PROMOVARE A ROMANIEI IN STRAINATATE

CE-SI PROPUNE PROIECTUL ?

Pana acum, se cauta imbunatatirea imaginii Romaniei si nu crearea unei noi imagini.Acest proiect isi propune sa ii creeze o noua imagine.

Romania are nevoie de o reclama buna ! Noi nu dispunem de o strategie de marketing suficient de incitanta.

De asemenea ,dorim sa atragem in tara cat mai multi turisti tineri straini si sa ii motivam sa revina .

Exista multi straini care nu stiu unde se afla Romania pe harta,care nu ne cunosc istoria si care ne confunda cu tarile vecine.Noi ne propunem sa “le implementam” coordonatele “singurei tari in forma de peste.”

CUI I SE ADRESEAZA ?

Proiectul se adreseaza tinerilor straini.Am ales acest segment de public ,deoarece tinerii se mobilizeaza rapid,sunt intotdeauna in cautarea distractiei si a aventurii si in plus acestia imprastie informatia mai rapid.

ALTE OBIECTIVE:

Ø     Cautam ca turistii straini sa socializeze cu locuitorii romani .

Ø     Dorim ca turistii sa se simta bine si de aceea in campanie vor fi incluse programe prin intermediul carora acestia pot merge la concerte,piese de teatru,targuri traditionale etc…

POSIBILITATI:

-vom cauta sponsori pentru a face o campanie de calitate.

-fiind o tema legata de eticheta tarii noastre,am cauta sa apelam

la cat mai multe institutii ,atat de stat cat si particulare

Alocarea bugetului o vom explica in punctele ce urmeaza

Planificara si executarea campaniei in mod sistematic:

a.     Documentarea:

Vom face statistici cu privire la numarul de turisti care intra anual in tara ,la nationalitatea acestora (pentru a afla care sunt zonele cele mai putin informate ) si vom cauta sa aflam care sunt cele mai vizitate obiective din tara.In functie de rezultatele acestor statistici , vom realiza Campania doar in Europa fie si in SUA.Noi trebuie sa aflam daca trebuie sa realizam aceasta campanie pas cu pas , adica ,pronind catre tarile vecine si acoperind Europa si in cele din urma sa vizam si SUA sau daca putem lua in calcul o suprafata mai mare de “acoperire” .

Vom realiza o serie de chestionare on-line prin intermediul carora vom afla preferintele turistilor,cunostintele lor despre Romania,care ar fi motivatiile principale pentru care ar vizita o tara precum Romania si asteptarile pe care le au .

b.     Metode :

-direct mailing : vom trimite mailuri informative care vor contine brosuri si oferte ,colaborand cu cateva agentii de tursim.

-vom colabora cu cele mai cunoscute hoteluri din Bucuresti ,unde vom plasa chestionare realizate intr-un mod ludic,nu vor fi deloc obositoare si plictisitoare!din contra! Le vom face astfel incat turistul sa se distreze atunci cand le completeaza. De exemplu ,inainte de fiecare intrebare va exista un :”stiati ca … de ex: in Romania exista singurul Cimitir Vesel din lume? sau “ati mai auzit de mancaruri precum …? “ –urmate de :v-ar tenta sa mancati respectiva mancare?

-vom crea un site care va fi promovat tot prin direct mailing,iar tema site-ului se va baza pe forma de peste pe care o are tara noastra si numai si numai lucruri representative,inedite si incitante ..alese cu atentie.

c.      Buget (sponsorizari,stat)

-30 % -direct mailing

-20% programme pentru turisti

-10% chestionare hoteluri

-20 % site si reclame on-line.

d.     Perioada desfasurarii campaniei:

februarie-mai

Februarie: lansarea site-ului

La jumatatea lui februarie ne propunem sa trimitem mailurile si sa realizam chestionarele in paralel.Politica de confidentialitate

DISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 625
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2021 . All rights reserved

Distribuie URL

Adauga cod HTML in site